Ανατροπή στο έγκλημα πάθους της Ηλείας: Η παπαδιά δολοφόνησε το σύζυγό της

Ο δράστης αρνείται ότι πυροβόλησε το θύμα

“Δεν πυροβόλησα εγώ τον παπά”, λέει τώρα ο εραστής της 43χρονης σατανικής συζύγου του άτυχου ιερέα, Αθανάσιου Αυγερόπουλου….
Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος αλλάζει και πάλι την κατάθεσή του και δηλώνει θύμα της παπαδιάς, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν σχέση και πως δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον ιερέα, αλλά η 43χρονη σύζυγός του, Θεοδώρα Καρβέλα.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Espresso” από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτίει την ποινή του, ο Νικόλαος Παναγόπουλος λέει: “Δεν πυροβόλησα εγώ τον παπά. Η παπαδιά τον σκότωσε. Τον έφαγε για τα λεφτά”.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, πριν το φονικό η παπαδιά είχε εκμυστηρευτεί σε γνωστούς της πως ήταν αποφασισμένη να βγάλει από τη μέση τον άντρα της, καθώς τη χτυπούσε και επειδή είχε σκοπό να του φάει τη σύνταξη και την περιουσία.

Ο δράστης καταλήγει:

“Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι λόγοι που την έσπρωξαν στο έγκλημα. Μου είπε πως αν έπαιρνα πάνω μου όλες τις κατηγορίες, θα μου έδινε 20.000 ευρώ και θα φρόντιζε να με βγάλει γρήγορα από τη φυλακή. Θόλωσα, την πίστεψα, και έκανα λάθος να δηλώσω ένοχος, ενώ ήμουν αθώος. Δε γνώριζα τις συνέπειες του νόμου και έπεσα στην παγίδα”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *