ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ

Ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, στην ομιλία του, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών, του….

Μεσοπρόθεσμου Οικονομικού Προγράμματος, απευθύνθηκε προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «κύριοι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής μέχρι το 2018, δηλαδή να δίνουμε τα χέρια στον καταστατικό χάρτη της οικονομίας σ’ αυτήν την αίθουσα της βουλής και έναν όροφο κάτω, στην ολομέλεια, να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε για την κλήρωση των πάγκων των λαϊκών αγορών. Είναι ανησυχητικό αυτό που σας συμβαίνει. Έχουμε χρέος να μην τινάξουμε στον αέρα τις θυσίες των πολιτών».

Εν συνεχεία, απευθύνθηκε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά: «ο αρχηγός σας μοιράζει λεφτά, διορισμούς και μεγάλο κράτος στους πολίτες. Μοιράζει απειλές για ειδικά δικαστήρια σε πολιτικούς και επενδυτές για την είσοδο κεφαλαίων και τις αποκρατικοποιήσεις. Προφανώς δεν έχετε αντιληφτεί πόσο κακό έκαναν στην χώρα τα ειδικά δικαστήρια και οι πολιτικές αντεκδικήσεις».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *