Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος


Σήμερα η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και η Σιωνιστική Τρόϊκα των Σιωνιστών τραπεζιτών δανειστών μας, κυβερνά τον κόσμο όλο, και ειδικά την Ελλάδα, αφού δανειζόμαστε από αυτούς. Τούτου δοθέντος…
η Κυβέρνηση Σαμαρά, από Σημίτη και εντεύθεν, είναι ορντινάντσες, πιόνια, και μαριονέτες της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και οι πολιτικοί είναι αχυράνθρωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Με τα Μνημόνια κατέλυσαν το σύνταγμα της Ελλάδος.

Παρέδωσαν τη χώρα στους Σιωνιστές Γερμανούς , για να μη πάνε φυλακή, και να κατέχουν εσαεί την εξουσία.

Ο Σαμαράς διέταξε, «Να κάθεστε στα τέσσερα» μπροστά στη Τρόϊκα.

Την «Ελληνική» κυβέρνηση αυτών των νέων πολιτικών,

χαρακτηρίζει ένα θανατηφόρο μείγμα υποτέλειας, ανικανότητας, και συνεπώς καταστροφής των συμφερόντων του Ελληνισμού.

Οι νέοι πολιτικοί χαρακτηρίζονται από πολιτικές επιλογές υποδούλωσης και καταστροφικού γεωπολιτικού αφανισμού του Ελληνικού κράτους. Αναζητείται ο Εθνικός ηγέτης που θα μας βγάλει από το τέλμα της θανατικής υποδούλωσης στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

Όσο περνούν οι ημέρες, και ο ηγέτης αργεί να φανεί, τόσο περισσότερο εδραιώνει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία την εξουσία της.

Τώρα χρειάζονται οι ηγήτορες, οι οποίοι σε περίοδο πλήρους παρακμής του γένους, δύνανται να δώσουν νέα ζωή στο Ελληνικό πτώμα, και να το αναστήσουν! Η τύχη, η μοίρα, το πεπρωμένο του γένους των Ελλήνων, το θέτει πια σε πρώτη γραμμή!!……..

Οι «Έλληνες» πολιτικοί εξετέλεσαν κατά γράμμα τα σχέδια των επιτελών του Διεθνούς Σιωνισμού, δηλαδή της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

για τη καταστροφή του Ελληνισμού μέσω των δανείων και Μνημονίων.

Εξετέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για τη λαθρομετανάστευση, ώστε ο Ελληνισμός να εξαφανισθεί. Σε λίγα χρόνια θα κατοικούν στην Ελλάδα Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, προς δόξαν της Ορθοδοξίας που δεν αντέδρασε στα σχέδια των προδοτών….

Σε λίγο ο Παρθενώνας στην Ακρόπολη θα καταντήσει Τζαμί με μιναρέδες, και τα άλλα αρχαία μνημεία θα γίνουν τεμένη, τίποτε δεν θα θυμίζει Ελλάδα, και οι πολιτικοί εκτελούν αυτά τα σχέδια!!!

Σε λίγο οι Χριστιανικές Ορθόδοξες εκκλησίες θα γίνουν τζαμιά, προς δόξαν της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, και οι Δεσποτάδες μας θα γίνουν Μουφτήδες, και Ιμάμηδες.

Η Ν.Δ. των νέων πολιτικών κατέληξε να είναι πιόνι, μαριονέτα, και ορντινάντσα των Σιωνιστών Αμερικανών και Γερμανών.

Η Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ εξοντώνουν τον Ελληνικό πληθυσμό, και ξεπουλάνε ότι μπορούν, από ενεργειακά κοιτάσματα, μέχρι δημόσιες επιχειρήσεις.

Χτίσαμε με αίμα βαριές Βιομηχανίες, και τις πτώχευσαν & τις διέλυσαν, για να τις στείλουν στα Σκόπια.

Οι νέοι πολιτικοί παραδίδουν στους κατακτητές λίστες με ονόματα Ελλήνων πατριωτών, όπως έκαναν οι δοσίλογοι στη Γερμανική κατοχή.

Ξεπουλάνε τα λιμάνια στους Τούρκους, και καταργούν τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Παραδίδουν την άμυνα της χώρας στους Τούρκους.

Οι νέοι πολιτικοί Δεξιάς & Αριστεράς βάζουν το κόμμα υπεράνω της πατρίδας. Θεωρούν το Έθνος εχθρό, τη λαθρομετανάστευση ευλογία, τα σύνορα αναχρονισμό, ενώ οι από βορρά και ανατολάς γείτονές μας,

είναι φανατικά προσηλωμένοι στη πατρίδα, και στο Έθνος τους, φυλάσσουν με στρατιωτικές δυνάμεις τα σύνορά τους, και δεν τολμά λαθρομετανάστης να πατήσει τα εδάφη τους, παρά μόνο νόμιμα.

Εδώ ισχύει το «Μπάτε σκύλοι αλέστε», και το «Ξέφραγο χωράφι».

Η μόνη χώρα που μπήκε στο Δ.Ν.Τ. από τις χώρες της Ε.Ε. είναι η Ελλάς. Βρήκανε τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά πολιτικούς «Μακάκες», και κάνουν ότι θέλουν, λέει ο Λαός.

Καθώς η χώρα βυθίζεται στο δανεισμό, στο χρέος, στην ανεργία και την εγκληματικότητα, επικρατεί απαισιοδοξία, και τα ΜΜΕ λένε ότι ούτε σε 20 χρόνια θα αλλάξει κάτι. Ότι απομείνει από τη χώρα θα φυτοζωεί!!

Αυτός είναι ο πατριωτισμός και η νοοτροπία των γόνων νεαρών πολιτικών, των πολιτικών εκείνων οικογενειών που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, φτάνει να είναι αρεστοί στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.

Οι νέοι αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί θεωρούν τους κουκουλοφόρους «μπαχαλάκηδες» σαν αγωνιστές, το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας δικαίωμα, (όποιος καίει την Ελληνική σημαία γίνεται Υπουργός), ενώ στα γειτονικά μας κράτη εκτελείται σαν προδότης. Θεωρούν την ΑΟΖ επεκτατική, και ιμπεριαλιστική κίνηση,

το εθνικό συμφέρον φασισμό, και καλωσορίζουν τους κανίβαλους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες σαν χρήσιμους για την Ελλάδα.

Σε όλα αυτά η Ορθοδοξία τηρεί σιγήν ιχθύος, και θρέφει τους λαθρό.

Οι ανίδεοι και άσχετοι βουλευτές ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, σκλαβώνουν τον Ελληνικό Λαό, για τα δικά τους συμφέροντα, και της Ν.Τ.Π.

Όσον αφορά τους πολιτικούς της αριστεράς θολοκουλτούρας, είναι δυνατόν να φορτώσουν, σε κάθε φορολογούμενο Έλληνα, χίλιους λαθρό να τους ταϊζουμε, να τους θεραπεύουμε, και να εκπαιδεύουμε τα παιδιά τους. Πουλάνε τη πατρίδα στα αφεντικά τους, για την εξουσία!

Με το νέο δανεισμό θα επιβάλλουν και άλλα Μνημόνια, κατεντολή των Σιωνιστών αφεντικών τους, και έτσι εξελίχθησαν σε κλέφτες και προδότες της Ελλάδος και των Ελλήνων. Κάθε σκέψη συνέχισης της σημερινής κατάστασης, είναι καταστροφική για τον Ελληνισμό.

Μέχρι Τούρκο Στρατηγό-διοικητή έβαλαν στη Ταξιαρχία της Λάρισας, για να κόψουν την Ελλάδα στα δύο, σε δεδομένη στιγμή, που θα διαταχθούν από τα αφεντικά τους.

Ελληνοποιούν τους Ισλαμοφασίστες για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα, και η ηγεσία της Ορθοδοξίας, «πέρα βρέχει»…

μέχρι ο Σόρος τους χτίζει σπίτια στην Ελλάδα, αντιστάσεως μη ούσης.

Εδώ στη χώρα του Σωκράτη, δεν έχουν θέση οι Ισλαμοφασίστες.

Με τα Μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους, τα πολυνομοσχέδια, κ.λ.π. μας επιβάλλουν τέτοιες βαριές φορολογίες και χαράτσια, που δεν μπορούμε άλλο να αντέξουμε. Αφού είμαστε χρεωμένοι στις τράπεζες του παγκόσμιου ηγέτη Rothschild, και πληρώνουμε τοκοχρεολύσια, πώς να αντέξουμε φόρους και χαράτσια;;;

Βλέπετε οι Σιωνιστικές τράπεζες του Rothschild, και οι Σιωνιστές Γερμανοί θέλουν τα σπίτια μας, και ότι τιμαλφή μας έχουν απομείνει.

Κοιτάξτε πόσα σαράφικα άνοιξαν σε όλη την επικράτεια, με την επιγραφή, «ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ»!!!

Οι Γερμανοί θέλουν τη κινητή και ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

Μέχρι τα νοσοκομεία μας θέλουν, γιαυτό κατάστρεψαν το σύστημα ΕΣΥ. Οι νέοι προδότες πολιτικοί, παραχωρούν τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα στα Σιωνιστικά αφεντικά τους, για να γίνουν πλουσιότεροι οι κρυφοί ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Ο νέος ρατσιστικός νόμος που θέλουν να επιβάλλουν τα μεγάλα αφεντικά της Γης, προστατεύει μόνο το ολοκαύτωμα των Εβραίων, όλες τις άλλες γενοκτονίες δεν τις αναγνωρίζει. Δεν αναγνωρίζει τις γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων που έγιναν από τους Τούρκους στη Μικρά Ασία. Τέτοια υποτέλεια στο διεθνή Σιωνισμό!!!

Οι ηλίθιοι γόνοι πολιτικοί, τώρα ανακάλυψαν ότι τα Μνημόνια δεν βγαίνουν. Τώρα που οι άνεργοι εξαθλιώθηκαν, οι φορολογούμενοι τρέχουν με απελπισία στις Δ.Ο.Υ. , και οι φτωχοί Έλληνες απελπισμένοι αυτοκτονούν. Τρομάξαμε με αγώνες να ανεβάσουμε το οικονομικό βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, και τώρα οι ανίκανοι και εφιάλτες πολιτικοί, κάνουν αγώνα, μαζί με τη Σιωνιστική Τρόϊκα, να το κατεβάσουν σε επίπεδα φτώχειας. Τόσο προδότες του Ελληνισμού!!!

Οι σύγχρονοι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων. «Το αίμα αυτών εφ’ Υμάς, και επί τα τέκνα Υμών», όπως γράφει εδάφιον του Ευαγγελίου. Να γνωρίζουν οι προδότες πολιτικοί ότι τα παιδιά τους είναι καταραμένα από το Λαό, και θα τιμωρηθούν σκληρά. Το αίμα των αυτοχειριασθέντων έχει λούσει τα παιδιά τους.

Ας μην λοιπόν αυτοπροβάλλονται στα ΜΜΕ, διότι ο λαός τους μισεί!

Κατηγορούν με όλα τα ΜΜΕ τη Χούντα, και αυτοί είναι οι χειρότεροι εφιάλτες, και προδότες στην Ελληνική ιστορία αιώνων.

Βλέπετε πως κατάντησαν την Ελλάδα;;; τσόφλι Αλβανών, Σκοπιανών, και Τούρκων!! Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης είναι τόσο θλιβεροί και τόσο υποτελείς στους ξένους δυνάστες, και στα ξένα Σιωνιστικά αρπακτικά, που έβαλαν τους Έλληνες σε συμπληγάδες πέτρες, μας έβαλαν μεταξύ Σκύλας & Χάρυβδης, μας έβαλαν σε Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, μας έβαλαν ανάμεσα σε σειρήνες, με τη Μάγισα Κίρκη, (για να θυμηθούμε τον πολυμήχανο Οδυσσέα), μας έβαλαν μεταξύ Σιωνιστών των ΗΠΑ & Ε.Ε.- Γερμανίας.

Μας έβαλαν ανάμεσα στους σύγχρονους Κύκλωπες, και Σειρήνες,

ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS, και τη συνοδεία αυτών…..

Έκαναν την Ελλάδα αποικία, προτεκτοράτο, και υποσαχάρια ζώνη, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι σύγχρονοι πολιτικοί της μεταπολίτευσης, έκαναν τους Έλληνες δούλους των κεκρυμμένων και αποκρύφων από τη διεθνή κοινή γνώμη, ηγετών της χειρότερης μορφής Δικτατορίας, της χειρότερης μορφής Ιμπεριαλισμού και Καπιταλισμού που έχει γνωρίσει ποτέ ο πλανήτης!!!

Αυτοί είναι οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης. Θαυμάστε τους και ξαναψηφίστε τους!!! Οι πολιτικοί «Ρεπούσηδες» επιβιώνουν σαν αφεντάδες, πουλώντας ανθελληνισμό στους απληροφόρητους Έλληνες.

Στη Βουλή των Ελλήνων, είτε τους πολιτικούς «Ρεπούσηδες» έχουμε για βουλευτές, είτε τον Νταβούτογλου, είναι το ίδιο πράγμα.

Εμείς ψηφίζουμε τους διάφορους «Ρεπούσηδες», και είμαστε υπεύθυνοι σαν Λαός. Ο «Ρεπουσισμός» δίνει και παίρνει σαν θεσμός μέσα στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Θεός να σώζει την Ελλάδα από τους αφελείς Έλληνες ψηφοφόρους. Η είσοδός μας στη ζώνη του Ευρώ, απεδείχθη οι δέκα (10) πληγές του Φαραώ. Ήταν δυνατόν η μικρή Ελληνική οικονομία να έχει ένα τόσο σκληρό και δυνατό νόμισμα;;; Εδώ χώρες σαν την Αγγλία-φρονίμως ποιούντες-έμειναν απέξω. Άρα οι εφιάλτες πολιτικοί -σκοπίμως ποιούντες- μας έβαλαν στο Ευρώ, για να μας καταστρέψουν, και πράγματι η καταστροφή επήλθεν. Τώρα με το Ευρώ, γίναμε αποικία των διαφόρων αρπακτικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Μας άρπαξαν τον ορυκτό μας πλούτο, μας άρπαξαν τις κερδοφόρες επιχειρήσεις, αφού πρώτα τις πτώχευσαν, και τώρα μας αρπάζουν τα σπίτια , «κουρεύουν» τις καταθέσεις, τη σύνταξή μας, και αρπάζουν τον ιδρώτα, αγώνα, και αίμα μιας ζωής.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει αυτεπαγγέλτως, και να διώξει τους επίορκους πολιτικούς! Μόνον ο Τσοχατζόπουλος δεν αρκεί………

Ο Λαός με απόγνωση αναφωνεί, «Σιγά τους δημοκράτες πολιτικούς, τους κλέφτες, επίορκους, και προδότες». Σε κάθε λαϊκή σύναξη αυτά ακούς.

Οι νέοι πολιτικοί της μεταπολίτευσης μας έκαναν να ντρεπόμαστε διεθνώς που έχουμε τέτοια πολιτική ηγεσία.

Με τα δάνεια και τα μνημόνια, μας έριξαν σε φαύλο κύκλο. Μας έριξαν στη χοάνη ανεμοστρόβιλου διεθνούς ανυποληψίας, μας έκαναν αντικείμενα εκμεταλλεύσεως των Σιωνιστικών τραπεζών.

Τώρα απτόητοι συνεχίζουν τη πορεία προς το μάτι του τυφώνα, της ολικής καταστροφής του Ελληνισμού. Οι νέοι πολιτικοί της μεταπολίτευσης, μας οδηγούν σε ένα θανατηφόρο δόγμα υποτέλειας, στα μεγάλα αφεντικά της Γης, και βαθιάς αλλοίωσης των δεδομένων του Ελληνισμού.

Έπρεπε κανονικά να διαφυλάσσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων, και αυτοί διαφυλάσσουν τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Γερμανίας, και ΗΠΑ, μαζί με τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Μας έκαναν να αγωνιούμε, αν θα πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου, σαν ναρκομανείς που περιμένουν την επόμενη δόση.

Το θεωρούν κατόρθωμα και πολιτική επιτυχία να πάρουν την επόμενη δόση, και το προπαγανδίζουν με όλα τα ΜΜΕ. Κυβερνούν με δανεικά!

Τόσο ανίκανοι είναι να παράξουν πλούτο για το Λαό.

Η εκάστοτε επόμενη δόση πηγαίνει όλη στις τσέπες του μεγάλου αφεντικού ROTHSCHILD σαν τοκοχρεολύσια δανείων, και στις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών του ROTHSCHILD, και ο Λαός δυστυχεί. Όλα αυτά γράφονται εκ του αποτελέσματος.

Ο Θεός να σώζει την Ελλάδα, από τους ανίκανους πολιτικούς.

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *