Κλειστό το κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο θα γίνει ποδηλατικός αγώνας ενώ την Κυριακή θα γίνει αγώνας δρόμου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ….
Αθήνα το Σαββατοκύριακο θα ταλαιπωρήσουν τους οδηγούς. Σύμφωνα με ανακοινώσεις της αστυνομίας θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Συγκεκριμένα:

Λόγω διεξαγωγής της ποδηλατικής εκδήλωσης Παλαίμαχων Αθλητών με την επωνυμία «24η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ», το Σάββατο 6.10.2012 και από ώρα 07.30΄ θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην πρώτη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λ.Ε.Α. του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο κατά μήκος της διαδρομής από το Καλλιμάρμαρο (εκκίνηση) – Λ. Όλγας – Λ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Αγ. Κωνσταντίνου – Πλ. Μεταξουργείου – Αχιλλέως – Λ. Αθηνών – «Χαλυβουργική» – χ/θ 59,800 του Αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα−Κόρινθος−Πάτρα−Πύργος–Τσακώνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην παραπάνω διαδρομή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

Για την Κυριακή:

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία ‘‘WE RUN ATHENS’’ την Κυριακή 7.10.2012, θα πραγματοποιηθούν από 08.00΄ ώρα έως πέρατος των μέτρων, σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, λεωφόρους και πλατείες, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Ø Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Πέριξ Πλατείας Ομονοίας.

Ø Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Πέριξ Πλατείας Ασωμάτων.

Ø Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Πετμεζά έως τη Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Ø Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από Λ. Αμαλίας έως τη Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα της από Λ. Βασ. Κων/νου έως Ζαχάρωφ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως.

Ø Σούτσου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και της Λ. Κηφισίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Χαρ. Τρικούπη και την Πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την Λ. Βασ. Σοφίας.

Ø 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την Πλατεία Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Σοφοκλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταδίου και Αθηνάς.

Ø Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Ø Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ø Ερμού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *