Το παράσημο -στον κ. Κοντομηνά- απένειμε ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις-Σπυρίδωνας Γεωργιάδης

“Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ, ας παίξω κι ας γελάσω”
Το παράσημο -στον κ. Δ. Κοντομηνά- απένειμε ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις-Σπυρίδωνας Γεωργιάδης…

Ο ΑΔΩΝΙΣ ….ΔΊΝΕΙ ΒΡΑΒΕΊΟ -ΠΡΙΝ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΜΉΝΕΣ- ΣΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ! [TO VIDEO -ΤΟΥ ALPHA- ΤΟ ΈΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΆΓΚΑ!]
ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.

Βραδιά ενίσχυσης Φιλανθρωπικού Έργου Ι.Μ. Πειραιώς

Σε ένα κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο από κόσμο που προσήλθε για να ενισχύσει το Φιλανθρωπικό Έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, παρουσιάστηκε το έργο “Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ, ας παίξω κι ας γελάσω” από το Λύκειο των Ελληνίδων Σαλαμίνας.

Σεραφείμ (Πειραιώς)??… Τον Κοντομηνά και τους λοιπούς χρηματοδότες, ως μη μασόνο τον τίμησες με τον Άδωνις???

26 Σεπτεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

— Συνηθίζει να κατακεραυνώνει τους πάντες, να ανασκευάζει, επανέρχεται και φτου από την αρχή να αναδιπλώνεται, ο μητροπολίτης Πειραιά της κρατικής εκκλησίας. Λίγο από Μπίλντερμπεργκ, λίγο από μασονία, λίγο θάλασσα και τ……

— Είμαι περίεργος να μάθω, τι καπνό φουμάρει ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του μητροπολίτη, Δημήτρης Αλφιέρ….. Κάθε προσφορά πληροφορίας δεκτή.

— Από τη μια, σε ένα από τα πολλά δημοσιοσχετίστικα …ανακοινωθέντα του εν δυνάμει υποψήφιου αρχιεπίσκοπου της κρατικής εκκλησίας, μας ενημέρωνε ότι δεν αποδέχθηκε πρόσκληση της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, διότι και καθότι είναι ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ…

— Από την άλλη, ο πτωχός πολυεκατομμυριούχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, τελευταίως άρχισε να γίνεται πολυσυλλέκτης εκκλησιαστικών παράσημων και ανώτατων διακρίσεων από μητροπολίτες της κρατικής εκκλησίας…. Τον είδαμε στη Θεσσαλονίκη….. Επιβεβαιώνεται στον Πειραιά…. Τρέχει κάτι???? Και ο Λαυρεντιάδης και ο καταζητούμενος συνέταιρός του Κυριακίδης, το ίδιο έκαναν, αλλά δεν τους βγήκε σε καλό!!! Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, θαμώνας της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ…. Της μασονικής Αθηναϊκής Λέσχης. Δημοσιοποιημένα πολλάκις θέματα και γεγονότα, τα οποία ο…. ειδήμων «αντιμασόνος» Σεραφείμ, δεν δικαιολογείται να πει ότι δεν τα ήξερε επειδή σπούδαζε…. Πιο πρόσφατα είναι….

— Πριν 15 μέρες, ο Πειραιώς Σεραφείμ, τίμησε τους χορηγούς του, με πρώτο και καλύτερο τον θαμώνα της Αθηναϊκής Λέσχης ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, δια χειρός του σιωνιστή υπουργού κατάργησης της υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη!!!!


=== ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ:
— ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,
ΈΝΑ VIDEO, ΈΝΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ(ΦΩΤΟ), ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΆΡΤΗΣΗ.

ΤΑ «ΥΠΌΛΟΙΠΑ» ….ΔΙΚΆ ΣΟΥ….
ΕΤΟΙΜΆΖΩ ΚΙ” ΕΓΏ ΈΝΑ ΚΕΊΜΕΝΟ ….»ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΎ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ….ΑΦΟΎ Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ -Ω ΘΕΕ ΜΟΥ- ΣΕΒΑΣΜΙΌΤΑΤΟΣ(κρίμα) ….ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΡΆΞΗ ΤΟΥ ….ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΥΙΟΘΕΤΕΊ» ΑΠΟΛΎΤΩΣ, ΑΠΡΟΚΑΛΎΠΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΆΣΤΩΣ ….ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΉ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ ΆΠΟΨΗ ….ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΉΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ, ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ….ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΩΝ !

— Τίμησαν τον Δημήτρη Κοντομηνά για την προσφορά του.

— Και ένα απόσπασμα από τον «ζητιάνο» του Ανδρέα Καρκαβίτσα, αφιέρωμα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της Ι.Μ.Π.


» -Οι άνθρωποι έπλεκαν (έπλεαν) ακυβέρνητοι μέσα στην αποθάρρυνση και την ανία. Μέσα τους είχαν κάτι τι ανήσυχο, επίβουλο, κάτι επεριπετούσεν ολόγυρά τους, ο εφιάλτης αδάμαστος εκαθόταν στην ψυχή και την ανάγκαζε να ποθεί αόριστα και όμως ασυμβίβαστα με τη ζωή και την αποστολή της. Πουλιού ευτυχισμένου κελάδημα δεν αντιλαλούσε πουθενά. 
Μόνον κάποτε ολότρεμος ίσκιος ιχνογραφούσε ψηλά το εχθρικό πέταγμα του όρνιου και πάλιν έφευγε μακράν, σαν να ετρόμαζε την κακή ενέργεια τέτοιας ατμοσφαίρας και κάτω από μακρινόν ξέρακα έβγαινε κραυγή άγρια και ξαφνική.

Και οι άνθρωποι, όλοι με χαύνα πρόσωπα, έδειχναν πως είχαν αποκάμει και σιχαθεί πλέον την εντολή και τη μοίρα τους κι επάσχιζαν να διώξουν την ασφυξία που θανατική τους ετριγύριζε. «

=== ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ…..

tsoutsouneros.arvanitis.eu


Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *