Τελευταία Νέα

Ο Παύλος απάντησε στον Σημίτη… αντ’ αυτού

Η στενή πολιτική σχέση του Παύλου Γερουλάνου με τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να πιστέψει κανείς ότι ο Υπουργός Πολιτισμού θα λάμβανε την πρωτοβουλία να τοποθετηθεί δημοσίως επί ενός ακανθώδους ζητήματος, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Και αν στην πολιτική σχέση των δυο ανδρών, προσθέσει κανείς και την πολύχρονη φιλία τους, που εμπεδώθηκε με…..
σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, το συμπέρασμα είναι προφανές…

Κάπως έτσι, ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του «Flash», και όσα είπε για τον Κώστα Σημίτη και την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, είναι σαν να αντηχούσαν μέχρι… κεραίας, τις απόψεις του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου. Τον οποίο άλλωστε οι πληροφορίες θέλουν εμφανώς ενοχλημένο, για την πρωτοβουλία του προκατόχου του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει δημοσίως για ένα θέμα που θα μπορούσε να είχε μοιραστεί μαζί του, σε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση.

«Ο κ. Σημίτης είπε την άποψή του, η οποία και είναι απολύτως σεβαστή. Δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ πάντα με τον κ. Σημίτη. Αντιθέτως διαφωνώ με διάφορα από όσα έχει πει, όπως διαφωνώ και με το γεγονός ότι ένας πρώην πρωθυπουργός καταναλώνει μερίδιο από το πολιτικό του κεφάλαιο, μέσω μιας δημόσιας τοποθέτησης, που δεν ξέρω κατά πόσο αυτή τη στιγμή του προσθέτει τίποτα. Όπως δεν ξέρω και αν προσθέτει κάτι στη δημόσια συζήτηση, με δεδομένο ότι οι αποφάσεις αυτές θα πρέπει να ζυμωθούν και αλλού, αλλά και στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας», ήταν το λόγια του Παύλου Γερουλάνου.

Για εκείνους που γνωρίζουν καλά το ΠΑΣΟΚ, και… ακόμη καλύτερα τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι ξεκάθαρο ότι το μήνυμα εστάλη. Οι εξελίξεις θα δείξουν αν το έλαβε ο αποδέκτης του…

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!". ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *