ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… Που πήγαν τα έσοδα της ΔΗΚΕΠΑ από το Κολυμβητήριο;

50.000 ευρώ ΜΟΝΟ τους
3 πρώτους μήνες του 2012!!!!

Όλοι γνωρίζουν ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου, το οποίο χτίστηκε επί Γιώργου Χάσκα και μέχρι να κλείσει για πρώτη φορά στην ιστορία του, επί Λουκά Τζανή, αποτελούσε «χρυσωρυχείο» για το Ταμείο της ΔΗΚΕΠΑ, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος των εξόδων της Επιχείρησης. Παράλληλα πρόσφερε τεράστιο ….
κοινωνικό έργο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αφού είναι το πλέον σύγχρονο κολυμβητήριο της περιοχής, φιλοξενώντας στα νερά του πάνω από 3000 νέους, ενήλικες και ΑΜΕΑ… Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που και ο Φώτης Μελάς και ο Δημήτρης Σαράφογλου πρόσεχαν το Κολυμβητήριο σαν τα μάτια τους!!!! Μπορεί η ΔΗΚΕΠΑ να έχει μεγάλα έξοδα, προσφέροντας όμως σημαντικές κοινωνικές υπηρεσίες στην πόλη, ωστόσο έχει και σημαντικά έσοδα….
Βρεθήκαμε χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης όπου συζητήθηκε το θέμα της ΔΗΚΕΠΑ… Εντελώς τυχαία, στο διάδρομο του πρώτου ορόφου βρήκαμε σ’ έναν κάδο απορριμάτων ένα χαρτί, το οποίο προφανώς θα έπεσε από την τσέπη κάποιου «σχετικού» με το Κολυμβητήριο… Δημοσιογραφικά δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε καλύτερο δώρο από το συγκεκριμένο «ραβασάκι»…. Ένα χειρόγραφο χαρτί, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα έσοδα της ΔΗΚΕΠΑ τους τρεις πρώτους μήνες του 2012… Στο χαρτί όπως το δημοσιεύουμε, φαίνονται ξεκάθαρα τα ποσά ανά ημερομηνία, οι αριθμοί των αποδείξεων στους οποίους αποτυπώνονται τα συγκεκριμένα ποσά, τα ονόματα των υπαλλήλων που παρέδιδαν τα ποσά και τα ονόματα όσων τα παραλάμβαναν εκ μέρους της ΔΗΚΕΠΑ… Το συνολικό ποσό είσπραξης ΜΟΝΟ για το πρώτο τρίμηνο του 2012 (στο οποίο σημειωτέον δεν υπάρχουν εγγραφές) είναι 50.000 ευρώ!!!! Πολύ υψηλό ΠΟΣΟ, το οποίο αν υπολογίσουμε μεσοσταθμικά σε ετήσια βάση (συνυπολογίζοντας τις εγγραφές), μπορεί να φτάσει και τις 300.000 ευρώ!!!
Το γεγονός ότι το κολυμβητήριο είναι «κοφτίρι» το γνωρίζαμε… Αυτό που δεν ξέρουμε και χρήζει πολιτικής, λογιστικής ενδεχομένως και δικαστικής διερεύνησης, είναι το που ξοδεύτηκαν τα συγκεκριμένα χρήματα… Είναι μείζον ζήτημα για τη ΔΗΚΕΠΑ το γεγονός, πως ακόμα και υπο διάλυση έχει κάποια σημαντικά έσοδα από το Κολυμβητήριο και τα Καλλιτεχνικά τμήματα… Που πήγαν αυτά τα χρήματα κ. Τζανή, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι υπάλληλοι της Επιχείρησης είναι απλήρωτοι εδώ και 12 μήνες…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *