Κάθε μέρα ένας νεκρός στις παραλίες της Κρήτης – Νέο περιστατικό

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά πνιγμών στις παραλίες της Κρήτης την ώρα που απο χτες χωρίς ναυαγοσώστες έχουν μείνει επίσημα οι ακτές του νησιού καθώς έληξαν οι συμβάσεις οι οποίες δεν μπορούν να ανανεωθούν !
Το νέο περιστατικό πνιγμού σημειώθηκ σήμερα το πρωί στην….
παραλία του Κερατόκαμπου όπου χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε μια 77χρονη γυναίκα. Η άτυχη ηλικιωμένη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βιάννου στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας– νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καστρίου Βιάννου.
Την ίδια στιγμή ένας 60χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία του Τομπρούκ χτες το απόγευμα. Ο 60χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια νεκροψίας– νεκροτομής.
Επίσης, νεκρός ανασύρθηκε ένας 68χρονος από την παραλία του Ρεθύμνου το πρωί του Σαββάτου. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τέλος το απόγευμα της Παρασκευής ανασύρθηκε νεκρή από την παραλία του Καλαμακίου μια 70χρονη γυναίκα

www.prismanews.g

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *