Τηλεοπτικά θα τα πει ο Γκλέτσος με τον Άδωνη για το Κέντρο Υγείας (φωτο)

Με μια δυναμική κινητοποίηση η Στυλίδα για δεύτερη φορά απέδειξε πως οι κάτοικοί της είναι…

αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να μπει λουκέτο στο Κέντρο Υγείας.Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Λαμίας και της δημοτικής αρχής.

Ηλικιωμένοι με μπαστούνια από όλα τα χωριά της ανατολικής Φθιώτιδας, βρέθηκαν στον χώρο της συγκέντρωσης, θέλοντας να δείξουν την αγωνία τους για το τι θα απογίνουν εάν ο γιατρός που τους φροντίζει και τους γράφει τα φάρμακά τους πάψει να εργάζεται κοντά στο σπίτι τους.

Οι μαθητές προτίμησαν να πάρουν απουσίες. Έφτιαξαν τα δικά τους πανό και φώναξαν τα δικά τους συνθήματα για καλύτερη υγεία. Το κέντρο υγείας είναι δίπλα στο σχολείο τους, οι γιατροί συμπληρώνουν δωρεάν τα μαθητικά δελτία τους και οι κοινωνικοί λειτουργοί είναι πάντα πρόθυμοι να τους ακούσουν.

Ο Απόστολος Γκλέτσος στην ομιλία τους ξεκαθάρισε στους δημότες τους πως δεν θα το βάλει κάτω και θα αγωνιστεί ώστε το κέντρο όχι μόνο να μην κλείσει αλλά και να αναβαθμιστεί.Αμέσως μετά μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ο δήμαρχος Στυλίδας αποκάλυψε πως το πρωί του Σαββάτου έχει κανονίσει τηλεοπτικό ραντεβού με τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη από τον οποίο θα ζητήσει διευκρινήσεις ενώ θα του αναπτύξει με επιχειρήματα το γιατί οι δομές πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην ανατολική Φθιώτιδα πρέπει να μείνουν ανοιχτές.

Στο κέντρο Υγείας Στυλίδας βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος αλλά και ο εντεταλμένος για θέματα υγείας περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Παρχαρίδης.

lamiastar.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *