Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ

Μια απο τις προφητείες του Αγίου κοσμά του Αιτωλού τις οποίας είχα δώσει την ερμηνεία, είπαν ορισμένοι οτι ο Λιακόπουλος δεν ερμηνεύει σωστά τις προφητείες, και ότι ο Αγιος Κοσμάς έλεγε ανοησίες και οτι πρέπει να βρεθεί
ένας “Θεόπνευστος μεγαλοθεολόγος” για να μας πεί τι ήθελε να πεί ο Αγιος ο οποίος (κάτ αυτούς) έπαθε παράκρουση κι έλεγε άλλα αντί άλλων. Εγώ που δεν είμαι Θεολόγος αλλά φυσικός, και άναγκαστικά σκέφτομαι με μαθηματικό τρόπο, σας είπα ότι οι προφητείες του Αγίου Κοσμά – όπως και όλες οι προφητείες πρέπει να ερμηνεύονται όπως ακριβώς είναι γραμμένες.

Ο Αγιος είπε: “αν ο πόλεμος πιαστεί απο κάτω λίγα θα πάθετε” Οταν εμείς ακούμε …πάνω και κάτω, το δικό μας μυαλό πάει κάτω μεριά στο χάρτη απο την ελλάδα νότια. Κι όμως είδαμε ότι οι πόλεμοι πιάστηκαν και απο πάνω απο τη Σερβία, και είπαν πολλά θα πάθουμε. Πιάστηκε ο πόλεμος απο κάτω και έλεγαν Συρία κτλ, (λίγα θα πάθουμε) άλλοι έλεγαν με μανία ότι είναι “η αρχή έναρξης των γεγονότων!”

Το “πάνω και κάτω” τελικά είναι στην κυριολεξία “πάνω και κάτω”. Δηλαδή αν γίνει ο πόλεμος απο κάτω στα τάρταρα λίγα θα πάθουμε, και σύμφωνα με τις προφητείες, θα βγούν οι Νεφελίμ έξω αποδυναμωμένοι απο τις μεταξύ τους σφαγές.

Αν ο πόλεμος πιαστεί απο πάνω, αυτοί απο κάτω θα έχουν γλέντια διότι εμείς ούτως η άλλως θα αποδυναμωθούμε ενώ αυτόι θα είναι όσο το δυνατόν ισχυροί.

Λοιπόν ο πόλεμος πιάστηκε απο κάτω κι εμείς λίγα θα πάθουμε, καθώς χωρίστηκε η μαύρη και η λευκή αδελφότητα. Στην λευκή προσεχώρησαν όλα τα ρυπαρά γένη. Στα τάρταρα υπάρχουν οι 4 Βασιλείς των Μπαχομέχ, και οι υπόλοιποι 68 απο τα άλλα γένη.

Ετσί, υπάρχει ένας άνισος πόλεμος, που πότε γίνεται με μεγάλη σφοδρότητα, πότε γίνεται κλεφτοπόλεμος και πότε γίνεται εν τω μέσω πολλών διαβουλεύσεων απο όλους αυτούς που έχουν βγάλει τους νόμους, κανονισμούς υποκανονισμούς κτλ, χτυπήθηκε, όπως είχα πέι … όταν χτυπιέται η πρωτεύουσα της μαύρης αδελφότητας που βρίσκεται πέρα απο την Σουμάτρα – όλη εκείνη η περιοχή ταρακουνιέται άσχημα, και βεβαίως ψιλοχτυπιέται και η πρωτεύουσα της λευκής αδελφότητας που είναι κάτω απο την Πελοπόνησσο και για να το πώ πιό σωστά στην νοτιοδυτική στερεά.

Εκεί λοιπόν έχουμε πάρα πολλούς σεισμούς, αλλά είναι απο ρίγματα τα οποία απλά ενεργοποιήθηκαν απο το “απο κάτω ταρακούνημα” αλλά τόσο μεγάλους σεισμούς δεν είχαμε στην περιοχή εδώ, διότι δεν είχαμε τόσο ισχυρά χτυπήματα σαν αυτά που δέχτηκε η πρωτεύουσα της μαύρης αδελφότητας.

Ωστόσο, εκείνο το οποίο συμβαίνει λόγω των δονήσεων, και λόγω του φαινομένου του κώδωνος (της καμπάνας) αν το πούμε στην απλή φυσική. Οταν έχουμε ένα αντικείμενο το οποίο έχει κάποιο όγκο και το χτυπήσουμε στο ένα άκρο, απο την άλλη πλευρά δημιουργούνται (εφόσον θα μπορούσαμε να δούμε) κύματα, με το φαινόμενο της αντήχησης. Αν πέσει ένας πανίσχυρος μετεωρίτης πάνω στη γή, τότε αντιδιαμετρικά στη γή απο την άλλη μεριά θα δημιουργηθεί κι εκεί (με τη μορφή του κώδωνος) σεισμός, ίσως και κάποιο τσουνάμι.

Ετσι λοιπόν συμβαίνουν κι αυτά εδώ στη γή με τους μεγάλους κραδασμούς στο εσωτερικό της γής.

Ενεργοποίηση ριγμάτων στην επιφάνεια πέρα απο το χάλκινο περίβλημα, την χωμάτινη πέτρινη που ζούμε εμείς. Ωστόσο, τα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν κάτω έχουν προέκταση ώστε να δημιουργούν αληθινές καταστροφές. Είναι τέτοια τα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν ώστε να προκαλούν φθορές και στα πραγματικά αντικείμενα που καλύπτονται απο το μάτριξ του ψεύτικου αυτού κόσμου.

Οι υπερβατικές μάλιστα συχνότητες, η πληροφορία της όποιας καταστροφής, μεταφερόμενη δημιουργεί παράπλευρα φαινόμενα στην επιφάνεια της γής. Τα φαινόμενα αυτά μετά τους σεισμούς αφορούν τον επιρρεασμό της ατμόσφαιρας της γής. Για τον λόγο αυτό στις Φιλιππίνες έχουμε τελευταία πολλούς και επαναλαμβανόμενους τεράστιους τυφώνες οι οποίοι έφεραν τεράστιες καταστροφές.

Αλλα, ώ του θαύματος! στην περιοχή της Μεσογείου κυρίως της Πελοπονήσσου και της δυτικής ελλάδας κατ επέκταση, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ξαφνικά ανεμοστρόβιλοι σε στύλ Κάνσας Σίτι, που οφείλονται στα χτυπήματα απο τα οπλικά συστήματα της μαύρης αδελφότητας πάνω στην πρωτεύουσα της λευκής.

Οταν θα έχουμε ξανά μαγάλα χτυπήματα απο κάτω, και αφού δούμε σεισμούς, μετά θα δούμε περίεργα ατμοσφαιρικά φαινόμενα – τα οποία πάντοτε ακολουθούν.

Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *