Το μεγάλο ψέμα του Υπ.Υγ. και Κοιν.Αλλ. προς τη Σχολή Τυφλών Της θεσσ/νίκης

Χθες (Τρίτη 14 Σεπτέμρη 2010),από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,εκδόθηκε Δελτίο Τύπου αναφορικά με τη Σχολή Τυφλών της Θεσσαλονίκης,όπου,μεταξύ άλλων,έγραφε και ότι:

’’Κατατέθηκε μέρος των οφειλόμενων χρημάτων για δεδουλευμένα προς τους εργαζόμενους στη σχολή, με κοινή απόφαση των υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών.’’..

Να ενημερώσουμε τους Έλληνες Πολίτες,που κάποιοι νομίζουν ότι είναι κουτορνίθια και όχλος,ότι οι εργαζόμενοι ουδέποτε εισέπραξαν αυτό το ποσό που αναφέρεται από το Δελτίου Ύπνου,συγγνώμη (!) Τύπου ήθελα να πω.’’Εκτός…’’,όπως είπε και ο κος Νίκος Βασιλείου (πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ιδρύματος),’’…αν τα χρήματα τα έστειλαν στα Σκόπια’’.Πάντως οι εργαζόμενοι δεν έχουν δει ακόμα ούτε δεκάρα τσακιστή και το Υπουργείο ας αφήσει κατά μέρος τη δημαγωγία.

Η κοροϊδία της πολιτείας,απ’ ό,τι φαίνεται,δεν έχει όρια!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  Αίσχος και ντροπή. Και από την άλλη ξοδεύονται εκατομύρια για υπέρογκους μισθούς βουλευτών, για διανυκτέρευση 400 ευρώ τη νύχτα για το ΔΕΘ, ας μην τα ξαναλέμε. Αυτό το κράτος δεν είχε ποτέ πολιτική για άτομα με ειδικές ανάγκες, ούτε καν την ευαισθησία να βάλει ράμπες για ανάπηρους στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες. Κτήνη.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  κουράγιο παιδιά, χούντα είναι και θα περάσει.
  όλα αυτά να τα θυμηθείτε στις εκλογές και να μην τρέξετε να μαζέψετε τα ψίχουλα που θα σας πετάξουν.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  παιδιά αυτά τα ψέματα από την κυβέρνηση τα ακούμε εδώ και 4 μήνες είμαστε 800 εργαζόμενοι και είμαστε απλήρωτοι 9 μήνες και μας έχουν φλομώσει στο θα θα θα και στην υπόσχεση που ποτέ δεν γίνετε!!!! και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας το διαλάλησε αλλά μια δεν έχουμε πάρει ακόμα!!!!
  κουράγιο
  μια το ίδιο πάσχων σαν εσάς

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *