Στο Βερολίνο η Κεφαλογιάννη με αφορμή την διεθνή έκθεση ΙΤΒ

Για το Βερολίνο, αναχωρεί τη Δευτέρα, 3 Μαρτίου υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη συμμέτοχη της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ Βerlin…

Η υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου την Τρίτη, 4 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η κ. Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Γερμανίας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Γιόαχιμ Φούχτελ, καθώς και με την υφυπουργό για τις Μεσαίες Επιχειρήσεις και τον Τουρισμό Ίρι Γκλάιχε.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθούν θέματα ελληνογερμανικής συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού, η προσέλκυση επενδύσεων και θέματα τεχνογνωσίας. Στο Βερολίνο, θα έχει επίσης συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων τουριστικών οργανισμών (Thomas Cook, TUI) και εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρείας Air Berlin. Ακόμη θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα γερμανικά ΜΜΕ.

Στην Έκθεση του Βερολίνου θα γίνει παρουσίαση της Κεφαλονιάς, με σκοπό την προβολή του νησιού σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης θα προβληθεί και η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα γίνει παρουσίαση του project «Via Egnatia», όπου θα προβληθούν οι περιοχές της χώρας που συνδέονται μέσω αυτής της οδικής αρτηρίας. Το ελληνικό περίπτερο θα έχει ανανεωμένη εικόνα, ενώ για πρώτη φορά είναι ιδιαίτερα αυξημένος και ο αριθμός των συνεκθετών.

Τέλος, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του νέου προσώπου του ελληνικού τουρισμού, το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, σε συνεργασία με τις περιφέρειες της χώρας, θα διοργανώσουν μεγάλη εκδήλωση για την ελληνική γαστρονομία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *