Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ « ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΡΤ Α.Ε.

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Σήμερα που διαλύθηκε η κρατική τηλεόραση αντί σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας να συσπειρωθεί  εναντίων της κυβερνητικής αναλγησίας και να μην λειτουργεί τίποτα, παρατηρούμε την….
πλήρη αδιαφορία των Ελλήνων Δημοσιογράφων για:

Την ανυπαρξία Κρατικού σταθερού Ραδιοτηλεοπτικού μέσου.
Την τύχη της τεράστιας ακίνητης περιουσίας των κτηρίων της ΕΡΤ.
Την  τύχη της κινητής περιουσίας, των μηχανημάτων, μηχανολογικού εξοπλισμού κλπ που αποκτήθηκαν από τον φορολογούμενο Έλληνα πολίτη.
Την τύχη του τεράστιου πολιτιστικού πλούτου των ΑΡΧΕΙΩΝ της ΕΡΤ.
Την αδρανοποίηση του ισχυρότερου δικτυού της Ευρώπης  των κέντρων μεταφοράς κλπ, το οποίο αποτελεί και δίκτυο ασφάλειας των επικοινωνιών στην θωράκιση της άμυνας της Ελλάδας.
Την τύχη των ανεκτέλεστων συμβάσεων της ΕΡΤ.

Αν μπούμε στην διαδικασία να κοστολογήσουμε όλα τα παραπάνω , θα δούμε ότι έκτος από τα οικονομικά μεγέθη της αξίας των κινητών και ακινήτων που αγγίζουν τα 15δις ευρώ και την απώλεια του πολιτιστικού κομματιού που η αξία του είναι ανεκτίμητη , το σπουδαιότερο κόστος είναι συμμετοχή στην  απώλεια της Δημοκρατίας.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά  οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που υπερασπίζονται με «σθένος» τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας, όχι μόνο αδιαφορούν για την τύχη των παραπάνω, αλλά έχουν εξαπολυθεί να αρπάξουν ότι μπορούν από την λεία της ΕΡΤ.
Από την μία αυτοί που εργάζονται στην ιδιωτική ραδιοτηλεόραση τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα αρπάξουν κομμάτι της ακροαματικότητας και της τηλεθέασης από την ΕΡΤ Α.Ε..
Άλλοι θα αρπάξουν κομμάτι από τις ανεκτέλεστες συμβάσεις της ΕΡΤ Α.Ε. η οποία θα πληρώσει και ποινικές ρήτρες για την μη τήρηση των συμβάσεων.
Ο αξιότιμος Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ.  ΔΕΝΔΙΑΣ  έτρεξε πρώτος να «αρπάξει» το κτήριο της ΚΑΤΕΧΑΚΗ και να το προσάψει στο διπλανό της Αστυνομίας.

Κύριοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, άπαντες,

Είναι γεγονός ότι στην ΕΡΤ των 2.500 υπαλλήλων  έχετε περάσει οι περισσότεροι και την χρησιμοποιήσατε για να γίνετε γνωστοί στον Ελληνικό λαό.

Η ΕΡΤ Α.Ε. ήταν μια καλή αγελάδα που την αρμέγατε για 50 χρόνια και σήμερα την παρατήσατε στο έλεος του κάθε ΚΑΨΗ και  του κάθε ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

Και εσείς κύριοι της ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης έχετε την ιδία ευθύνη γιατί οι περισσότεροι όχι μόνο ανέχεστε τα παραπάνω, αλλά συμμετέχετε στην αρπαγή πολλών αξ, αυτών.

Σήμερα δεν κάνατε τα εντελώς απαραίτητα και λογικά για να αποτρέψετε την διάλυση  της ΕΡΤ Α.Ε. όπως:

Να συσπειρωθείτε σαν μια γροθιά και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να παραβιάσει τίποτα από τα παραπάνω.
Να ασκήσετε οποιαδήποτε ένδικα και άλλα μέσα ώστε να διαφυλαχτεί η περιουσία της ΕΡΤ Α.Ε.
Να προσφύγετε σε διεθνή δικαστήρια για τα τεκταινόμενα στην χώρα μας.
Να μην επιτρέψετε την λειτουργία κανενός άλλου κρατικού Ραδιοτηλεοπτικού φορέα.
Να προβείτε σε αυτοδιαχείριση και  ΘΕΣΜΙΚΗ αυτοδιοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε

Έλληνες Δημοσιογράφοι έχετε μεγάλη ευθύνη για ότι συμβαίνει στην χώρα μας σήμερα και ενώ γνωρίζετε  πολλά και τους καλύπτετε.

Η ΕΡΤ Α.Ε. θα έπρεπε για όλον το
ν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κόσμο να αποτελεί τον ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ της  χώρας μας τον οποίο δυστυχώς τον αφήσατε να κλείσει….

Γι’ αυτό από σήμερα και στο εξής θα έχετε μεγάλη ευθύνη για όσα συμβούν στη χώρα μας… γιατί όχι μόνο συμμετέχετε στην διάλυση της χώρας αλλά τους καλύπτετε …!!!!

http://thoureios.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *