φλεβοτονωτικό

Το φλεβοτονωτικό A.VOGEL AESCULAFORCE 50 ML βοηθάει στη τόνωση των φλεβών και είναι κατάλληλο για την εξαφάνιση αλλά και τη βοήθεια της θεραπείας των αιμορροΐδων. …

Το φλεβοτονωτικό A.VOGEL AESCULAFORCE 50 ML έχει αντιφλεγμονώδη δράση , είναι εντιοιδηματικό,στυπτικό και βοηθάει πολύ για την αντιμετώπιση των αιμορροείδων,της φλεβίτιδας, των κραμπών στην κνήμη αλλά και τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια.

Τι προκαλεί όμως τις αιμορροΐδες;

Πόσο συνήθεις είναι οι αιμορροΐδες;

Κάποιοι παράγοντες που φαίνεται να συμβάλλουν στην επιδείνωση ή την εμφάνιση των αιμορροΐδων μπορεί να είναι:

Η εγκυμοσύνη ή ο τοκετός, κληρονομικότητα, παχυσαρκία, ορθοστασία, καθιστική ζωή, ελλιπή υγιεινή της πρωκτικής περιοχής, χρόνια δυσκοιλιότητα, βαριές εργασίες που επηρεάζουν την ενδοκοιλιακή περιοχή.

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζουν αιμορροεί δες γιαυτό και τα φλεβονωτικά βοηθήματα όπως το φλεβοτονωτικό A.VOGEL AESCULAFORCE 50 ML, είναι απαραίτητα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι αιμορροείδες είναι φλέβες και αρτηρίες που υπάρχουν στην πρωκτική περιοχή και με κάποιον ερεθισμό τους μπορεί να προκαλέσουν κνησμό, αιμορραγία και πόνο.

Η αιμορροϊδοπάθεια γίνεται όλο και πιο ενοχλητική για κάποιον που πάσχει στο πέρασμα του χρόνου γιαυτό και η λήψη του φλεβοτονωτικού A.VOGEL AESCULAFORCE 50 ML, είναι καταλυτική σε συνδυασμό με κάποια άλλη ειδική θεραπεία ή τρόπο ζωής που θα σας προτείνει ο ειδικός γιατρός σας.

Κατά τη διάρκεια της κύησης η εμφάνιση αιμορροΐδων είναι συχνή αφού είναι αποτέλεσμα κάποιων ορμονικών αλλαγών αλλά και κάποιων ενδοκοιλιακών πιέσεων και της δυσκοιλιότητας. Το το φλεβοτονωτικό A.VOGEL AESCULAFORCE 50 ML, για να ληφθεί από εγκύους θα πρέπει απαραίτητα να εγκριθεί από τον γυναικολόγο.

Οι αιμορροΐδες κάνουν την εμφάνισή τους συχνά και στα μικρά παιδιά. Το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας στη βρεφική και παιδική ηλικία φαίνεται να είναι παράγοντας που προκαλεί το πρόβλημα των αιμορροΐδων στα παιδιά. Η χρήση του φλεβοτονωτικού A.VOGEL AESCULAFORCE 50 ML, πρέπει να εγκριθεί από τον παιδίατρο και δεν πρέπει να ληφθεί από τα παιδιά πριν την επιβεβαίωση του ειδικού γιατρού.

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *