Προσοχή στο δρόμο – Το κινητό φέρνει… τους ληστές πιο κοντά

Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο. Έτσι και οι κλοπές κινητών στη μέση του δρόμου όλες τις ώρες της ημέρας. Οι ληστές δεν διστάζουν να χτυπήσουν μέρα και νλυχτα ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα σημεία. Μόλις χθες υπήρξαν τρία χτυπήματα, σε δυο περιπτώσεις στην Αθήνα και ακόμη μια στην περιοχή του Αιγάλεω…

Η πρώτη επίθεση έγινε στις δώδεκα το μεσημέρι στην Αθήνα. Ένας νεαρός μετανάστης απ’ τη Σενεγάλη χτύπησε μια γυναίκα και τις άρπαξε το κινητό.

Ακολούθησε η επίθεση εναντίον μετανάστη απ’ το Πακιστάν στις εννιά το βράδυ. Ένας άλλος μετανάστης απ’ την Ουκρανία έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε για να του δώσει το κινητό του.
Ο κύκλος των επιθέσεων έκλεισε λίγο πριν τις δώδεκα τα μεσάνυχτα στην Αθήνα όταν ένας 20χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 36χρονο άνδρα απαιτώντας το κινητό του.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και συνέλαβαν του κακοποιούς ωστόσο τα περιστατικά αυτά έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι… το κινητό φέρνει πιο κοντά τους ληστές.

newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *