Η ΤΡΟΪΚΑ “ΚΟΥΡΕΨΕ” ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί η απόφαση της Τρόικας, να «κουρέψει» τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρωθεί για τη θεραπεία της μικρής Μαρίας από την Κατερίνη, η οποίο πάσχει από καρκίνο στο κεφάλι…
Από τις 500.000 ευρώ που είχε ο λογαριασμός της μικρής στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου μετά το “κούρεμα” έχουν μείνει πλέον 120.000.


Ο Ελληνας τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και πρώην άσος της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης,που στάθηκε πολύ κοντά στον αγώνα της μικρής τρία χρόνια τώρα, με μια ανάρτηση στο facebook λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Dionisis Chiotis B


Θέλω να σας ενημερώσω ότι,ενώ τα νέα είναι για την υγειά της μικρής Μαρίας Μοκα είναι ευχάριστα,δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθεια της,ήταν για αυτό τον σκοπό.

Ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν,συν αποκόμματα από τον τύπο ότι όντως τα χρήματα ήταν του απλού κόσμου και για αυτό τον σκοπό,δυστυχώς τα χρήματα χάθηκαν. στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε τι ποσό απόμεινε από τις 500.000€ που υπήρχαν στους λογαριαμούς.
(τα ποσά είναι σε δολάρια επειδή είχαν σταλεί σαν προκαταβολή στο νοσοκομείο στην Αμερική).

Xenofontas.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *