Τελευταία Νέα

Είδαν την καθηγήτριά τους σε “ροζ” ταινία

Μπορεί να απολυθεί μια καθηγήτρια μόνο και μόνο επειδή στο παρελθόν είχε εργαστεί στην βιομηχανία πορνό; Σε αυτή την ερώτηση καλούνται να απαντήσουν οι δικαστές του…
Λος Άντζελες μετά την απόλυση της Stacie Halas.

Η 31χρονη ήταν καθηγήτρια φυσικής στο Richard B. Haydock Intermediate School όταν για κακή της τύχη αποκαλύφθηκε το παρελθόν της και η διεύθυνση αποφάσισε την απόλυσή της από το σχολείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC η 31χρονη τόνισε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι στην ηλικία των 19 έλαβε μέρος σε αισθησιακές ταινίες γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα ώστε να σπουδάσει.

Ο δικηγόρος της Richard Schwab ανέφερε ότι το πορνό μπορεί να μην είναι μια σεβαστή βιομηχανία ωστόσο εξακολουθεί να είναι νόμιμη στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η πελάτισσά του κατέφυγε στην πορνοβιομηχανία γιατί χρειαζόταν τα χρήματα.

Ο δικηγόρος της ανέφερε ότι η πελάτισσά του εργαζόταν από το 2005 έως το 2007 στη βιομηχανία πορνό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν την εμπόδισε να γίνει ικανή και αποτελεσματική εκπαιδευτικός.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου τόνισαν ότι η 31χρονη δεν απολύθηκε λόγο της συμμετοχής της σε πορνό, αλλά γιατί είπε ψέματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την πρόσληψή της.

Στο βιογραφικό της αναγραφόταν ότι στο παρελθόν εργαζόταν ως ναυαγοσώστρια και ως εργαζόμενη στο μετρό αλλά πουθενά ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το “σκοτεινό” παρελθόν της καθηγήτριας έγινε γνωστό όταν μερίδα μαθητών του σχολείου είδαν ταινίες της. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *