«Στην ελίτ ο Ολυμπιακός»

O Ολυμπιακός είναι αντάξιος των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη σύμφωνα με τον Μοδέστο

Τις φήμες που τον θέλουν το καλοκαίρι να αναλαμβάνει πόστο στον…
Ολυμπιακό διέψευσε ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος χαρακτήρισε κορυφαίο σύλλογο τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Κορσικανός αμυντικός της Μπαστιά τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, σα να μην έχουν κερδίσει (2-0) το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μοδέστο στην ιστοσελίδα «sports.fr» και αφορούν τον Ολυμπιακό

Είναι αλήθεια ότι έχεις συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να επιστρέψεις;

«Όχι. Εξακολουθώ να έχω πολύ καλή σχέση με το σύλλογο και την ηγεσία του. Έχουμε πολύ συχνή επαφή. Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα δούμε, αλλά για την ώρα δεν έχω μιλήσει ούτε έχω κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό. Το ότι έχουμε εξαιρετική σχέση δεν κρύβει κάτι από πίσω».

Παρακολουθείς την προσπάθεια των πρώην συμπαικτών σου;

«Πάντα και είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος έχει προχωρήσει τόσο πολύ. Τις δύο τελευταίες σεζόν δεν είχε καταφέρει να συνεχίσει από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι μια ομάδα με λαμπρό μέλλον. Στη Γαλλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν αντιλαμβανόμαστε ακριβώς τη σημασία, το μέγεθος και το επίπεδο του Ολυμπιακού. Είναι αντάξιος με τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Περίμενες ότι θα νικούσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

«Η ομάδα παίζει καλά από την αρχή της σεζόν. Για να είμαστε ειλικρινείς, πέτυχε τη Μάντσεστερ σε άσχημη φάση, ωστόσο η νίκη που πέτυχε ήταν απολύτως δίκαιη και την άξιζε. Μπορούσε να είχε βάλει κι άλλο γκολ στο πρώτο ματς».

Θα τα καταφέρει να αντέξει στο «Ολντ Τράφορντ»;

«Θα είναι δύσκολο γιατί η Μάντσεστερ παραμένει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και τα παιχνίδια στην έδρα της είναι πάντα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει το ματς σαν να μην έχει νικήσει στο προηγούμενο. Δεν έχει τίποτα να χάσει και πάρα πολλά να κερδίσει. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά ότι θα τα καταφέρει γιατί το αξίζει».

Πηγή: sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *