Τα πρεζάκια της ενημέρωσης…

ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ….

Κάθε βράδυ…πιέζουν και ξαναπιέζουν ένα μέρος του πολιτικού συστήματος που σκέφτεται (πώς τολμά;) να μην ψηφίσει τα μέτρα λιτότητας που αφορούν τα εργασιακά κυρίως. “Πρέπει να πάρουμε την δόση αλλιώς δεν θα….” τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε, σας τα έχουμε πει επανειλημμένα “Δεν είναι …..
σοβαρή προσέγγιση αυτή της ΔΗΜΑΡ”

Δεν καταλάβαμε; Πρέπει πάρουμε και την έγκρισή σας; Θέλουν να πάρουν την δόσης τους τα πρεζάκια αλλιώς τα αφεντικά τους και το τραπεζικό σύστημα το οποίο υποστηρίζουν (αφού τους ταΐζει) θα χάσουν την εν Ελλάδι κυριαρχία τους.

“Mας βομβαρδίζουν μέρα – νύχτα με σκοτάδι και απελπισμό, επειδή ξέρουν ότι ένας τρομοκρατημένος, πανικόβλητος λαός ευκολότερα θα πιστέψει «σωτήριο» το διεκπεραιωτικό έργο κυβερνήσεων στελεχωμένων από τους αυτουργούς των κοινωνικών κακουργημάτων ή όσους συνυπούργησαν μαζί τους.”

H λύση φυσικά είναι μία. Να σταματήσουμε να παρακολοθούμε το δελτίο των 8 και να αφήσουμε το μυαλό μας να εξελιχθεί,να αναζητήσει λύσεις έξω από το γεμάτο προπαγάνδα και σύννεφο. Αφήστε το μυαλό σας να ερμηνεύσει την παρούσα κατάσταση μακριά από τα δελτία. Κλείστε το ρημάδι και θα δείτε τις ιδέες και αισιοδοξία να επανέρχονται…

anti-ntp.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *