ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

Γράφει ο Νίκος Βαφειάδης


Η Αθήνα μας πρέπει να αλλάξει διεκδικούμε την επαναφορά του νόμου 3801/09 με τις εξής ρυθμίσεις:…

α) Τα αυτοτελή πρόστιμα από 200 ως 300% να μειωθούν στο 50% .
β) Ανάλογα με το εισόδημα του εκάστοτε επιχειρηματία που θα απορρέει από το 0,5% να δίδεται η δυνατότητα για 100 δόσεις.


γ) Για το κάπνισμα, να υπάρχουν, άδειες καταστημάτων για καπνίζοντες αλλά και μη, κι’ αν τα καταστήματα είναι έκτασης 100 τμ, τουλάχιστον,να προβλέπεται και ξεχωριστός χώρος για τους καπνίζοντες.

δ) Πρόταση για κατάργηση του «σπατόσημου» του αεροδρομίου Ελευθέριου Βενιζέλου και τη δυνατότητα επέκτασης της χρήσης του αεροδρομίου Ελευσίνας ή Τατοΐου για τις εμπορικές πτήσεις εταιρειών χαμηλού κόστους, όσο και τσάρτερ, στα πλαίσια ενός πιθανού ΣΔΙΤ με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην Αθήνα, και μείωση της ανεργίας στα πρότυπα Βελγίου.
ε) Λέμε όχι στον Ελαιώνα για δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό χώρο του Πολεμικού Ναυτικού, λέμε όχι στον αστικό χώρο σε πυκνοκατοικημένη χριστιανική περιοχή στο κέντρο της Αθήνας.

στ) Λέμε ναι, στην ανέγερση στο χώρο που παραχωρήθηκε στο Σχιστό για νεκροταφεία των μουσουλμάνων, να αναγερθεί μουσουλμανικό τέμενος όπου οι διαμένοντες στη χώρα μας και οι μουσουλμάνοι να μπορούν να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.


ζ) Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση του Εθνικού Κήπου, που με πραξικοπηματική πράξη του κ.Καμίνη, να δοθεί σε ιδιώτη.Λέμε ναι στην προγραμματική σύμβαση, μεταξύ του Δήμου Αθηναίων,της τότε Νομαρχίας και νυν Περιφέρειας, ύψους 7 εκ. ευρώ, για πλήρη ανάπλαση του Εθνικού Κήπου με δημόσιο χαρακτήρα.

η) Λέμε όχι στο γκρέμισμα του γηπέδου της Λ.Αλεξάνδρας. Λέμε ναι στην ανέγερση νέου γηπέδου στο Βοτανικό

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *