ΑΝΑΝΕΏΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΊΑ ΑΚΌΜΑ ΧΡΌΝΙΑ Η ΘΗΤΕΊΑ ΤΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΌΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ….ΑΝΑΝΕΜΕΤΑΙ ΦΕΚ.

— Η ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΕΊΔΗΣΗ ΠΟΥ ΈΜΑΘΑ ΣΉΜΕΡΑ ….ΑΝΑΝΕΏΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΊΑ ΑΚΌΜΑ ΧΡΌΝΙΑ Η ΘΗΤΕΊΑ ΤΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΌΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ….ΑΝΑΝΕΜΕΤΑΙ ΦΕΚ.

— Μέχρι τώρα είχα ακουστά για τις…

«πύλες της κολάσεως» ….τώρα τελευταία ακούω συνέχεια και για τους «πυλώνες του Ροβέρτου» που θέλει να τις «εκχωρήσει» τζάμπα, στον Μιλτιάδη τον Νεκτάριο -εκπρόσωπο της ιδιωτικής ασφάλισης και «εισαγωγέα» της αντίστροφης υποθήκης και της επαναφοράς των «εταιρειών θανάτου»- τον υπερνεοφιλελεύθερο επίγονο του Σημίτη, τον «ταύρο εν υαλοπωλείω» -κατά την «Καθημερινή»- στο ΙΚΑ (και την κοινωνική ασφάλιση) ….που ως πρώην διοικητής του το «διέλυσε» ….όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Γρ. Σολωμός ….και αυτός πρώην διοικητής του ΙΚΑ ….που κάτι παραπάνω φαίνεται ότι ήξερε….

 
 — Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας ….και οι μούντζες που θα δώσετε στους νεοφιλελεύθερους -και στον κ. Βουρλούμη, αυτός τι θέλει τώρα(;) – όλες δικές τους….
http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=547

— Και για να πούμε τα πράγματα με τ” όνομά τους

— Οι Πυλώνες συντάξεων ….δεν είναι έργο του διαβόλου ….αλλά έργο «διαβολανθρώπων».

Κάθε συνταξιούχος θα λαμβάνει -λέει ο Μιλτιάδης- μια «στρώση» σύνταξης από κάθε πυλώνα. Στο εισόδημά του θα συμμετέχουν και οι τρεις πυλώνες.

 

 — Με ποιες αλήθεια ελεγκτικές διαδικασίες και εγγυήσεις για την φερεγγυότητα -ιδέ Ασπίς χωρίς Πρόνοια- του έτσι κι΄ αλλιώς ….»μπάτε σκύλοι κι” αλέστε….» ιδιωτικού τομέα ….των δυο πυλώνων ασφάλισης;
Κι” ο Βρούτσης «κοκορεύεται» ….με τον Παναγιώτη τον Κοκκόρη ….ότι ελέγχουν την κατάσταση!…
Ρε νεοδημοκράτες πάρτε το χαμπάρι …..το ΠΑΣΟΚ κυβερνά ….ο Σαμαράς απλά έχει τον τίτλο του πρωθυπουργού ….και βαυκαλίζεται ότι αυτός κουμαντάρει τα πράγματα ….ΠΆΠΑΛΑ !

— ΚΙ ΕΣΕΊΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ….ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΤΕ ….ΠΆΡΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ….ΣΑΣ ΠΟΎΛΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ….ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΆΛΑΤΕ ΜΥΑΛΌ ….ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΣΕ «ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΈΝΟΥΣ» ….ΑΠΌ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ.

Σε ένα πράγμα είχε δίκιο ο ΓΑΠ ….η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα ….πέρα ως πέρα!
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ !

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *