Καταπέλτης το πόρισμα για τον μακρυχέρη διευθυντή τράπεζας στην Πάτρα

Καταπέλτης είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το πόρισμα που συνέταξαν τα στελέχη τράπεζας για…
την υπόθεση εξαφάνισης χρημάτων από λογαριασμούς πελατών της σε υποκατάστημα
της Πάτρας με..παρεμβολή μακρυχέρη διευθυντή της.

Το πόρισμα έκλεισε πριν από λίγες ημέρες και σε αυτό αποδίδονται ευθύνες στον διευθυντή, ενώ γίνονται αναφορές και στη μέθοδο που ακλουθούσε προκειμένου να αφαιρεί χρήματα από τις καταθέσεις πελατών με τους οποίους είχε ιδιαίτερες οικονομικές σχέσεις .

Τα χρήματα όπως αφήνεται να εννοηθεί χρησιμοποιούντο για να καλυφθούν ανάγκες προσώπων τα οποία δεν είχαν ρευστότητα , ενώ αφήνεται να εννοηθεί, πως δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκονται και να είχαν εν μέρη γνώση, τα πρόσωπα από τους λογαριασμούς των οποίων αφαιρούσε ποσά ο διευθυντής.

Ήδη η τράπεζα ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων του επίορκου διευθυντή της , ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από τον ίδιο γίνεται προσπάθεια, προκειμένου να πουλήσει μέρος της ακίνητης περιουσίας του και να επιστρέψει τα χρήματα που είχε ως έλλειμμα.

Η υπόθεση – παρά την προσπάθεια που γίνεται το συγκεκριμένο στέλεχος να πέσει στα μαλακά – με την ολοκλήρωση του πορίσματος παίρνει το δρόμο προς τη δικαιοσύνη, ενώ από πλευράς κεντρικών στελεχών της τράπεζας , το θέμα δεν κλείνει ως προς το σκέλος της ύπαρξης πίσω από την όλη υπόθεση ακόμα και τοκογλυφίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *