«Και ο Παπανδρέου κατανοεί τι πρέπει να κάνει»

Οι αιχμές του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον πρώην πρωθυπουργό

Αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ που…
μίλησε στον ραδιόφωνο του Real Fm.

«Η χώρα ανοίγει έναν καινούριο κύκλο. Το πρωτογενές πλεόνασμα, την έξοδο των τραπεζών στις αγορές. Ανοίγει ένας θετικός νέος κύκλος. Όλοι πρέπει να βάλουμε ένα θετικό πετραδάκι», σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε σχέση με τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τα όσα συμφωνήθηκαν με την τρόικα.

Ανέφερε ακόμη: «Μην μεμψιμοιρήσουμε ακόμα μια φορά. Να μην βρει κανένας μας, μα κανένας μας, ένα μικρό ή μεγάλο άλλοθι, για να πάει πίσω αυτή η διαδικασία. Νομίζω το αξίζουν πρώτα από όλα οι πολίτες».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι: «Εγώ από το 2009 δεν έχω καταψηφίσει κάποιο άρθρο όχι γιατί συμφωνούσα σε όλα, αλλά γιατί πιστεύω σε μια συλλογική προσπάθεια, στην οποία έχουν γίνει λάθη, παραλήψεις. Αυτή η προσπάθεια που σήμερα γυρίζει προς όφελος των πολιτών, προς όφελος της επιχειρηματικότητας», πρόσθεσε.

«Σε τέτοια θέματα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα και να ανοίξουν μεγαλύτερες κόντρες δεν μπορώ να μπω. Ούτε μπορώ να προτρέψω τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει κάτι ή να μην κάτι. Πιστεύω ότι όλοι κατανοούμε και πόσο μάλλον ο πρώην πρωθυπουργός, με τον οποίο μαζί περάσαμε τα δύσκολα χρόνια από το 2009, όλοι κατανοούν τι πρέπει να κάνουν», σχολίασε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αφήνοντας αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου.

newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *