Έρχεται πρόταση για Καρέλη, έτοιμος για όλα ο Παναθηναϊκός

Η Γκενκ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη. Αυτή αναμένεται πιθανότατα την Παρασκευή, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα σημαίνει και την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός επιθετικός δεν «καίγεται» να φύγει, ειδικά εφόσον ο Παναθηναϊκός αποκλείσει απόψε την Καμπάλα και περάσει στους ομίλους του Europa League. Ακόμη όμως κι αν υπάρξει η συναίνεση του Καρέλη, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΠΑΕ, που δεν δείχνει διάθεση συζήτησης αν το ποσό που θα της προταθεί δεν πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Εφόσον, τελικά, υπάρξει πώληση του 23χρονου φορ, στον Παναθηναϊκό λένε πως θα αντικατασταθεί με καλύτερο παίκτη. Ήδη και για παν ενδεχόμενο οι «πράσινοι» έχουν κάνει μια προεργασία για 2-3 παίκτες, προκειμένου να είναι έτοιμοι, μιας και χρόνος δεν υπάρχει αφού τη Δευτέρα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Από πλευράς Παναθηναϊκού προκύπτει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς που απασχολεί και την ΑΕΚ ή τον Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ, παρά τα σχετικά δημοσιεύματα.

Αντίθετα, ο Χάρης Μαυρίας δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό κι εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί, αυτό θα γίνει. Όλα πάντως εξαρτώνται από τη Σάντερλαντ, που δεν υπολογίζει τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *