Δεν πίστευαν οι γιατροί, αυτό που έβλεπαν στο κόλπο μιας γυναίκας

Έκπληκτο έμεινε το ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο της πόλης Honda στην κεντρική Κολομβία όταν διαπίστωσε ότι μέσα στον κόλπο μιας γυναίκας… είχε φυτρώσει μια πατάτα, την οποία είχε τοποθετήσει η ίδια η ασθενής στην προσπάθειά της να αποτρέψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Η 22χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Colombia Reports. Η ασθενής εξήγησε στους γιατρούς, ότι η μητέρα της την είχε συμβουλέψει να χρησιμοποιήσει την πατάτα ως μέθοδο αντισύλληψης. «Η μαμά μου, μου είπε ότι αν δεν ήθελα να μείνω έγκυος, να βάλω μια πατάτα στον κόλπο μου και την πίστεψα» φέρεται να είπε η νεαρή γυναίκα στους γιατρούς που την ανέλαβαν, σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα. Δύο εβδομάδες μετά όμως άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην κάτω περιοχή της κοιλιάς της. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η πατάτα είχε βλαστήσει και είχε αρχίσει να βγάζει ρίζες.

Τελικά, το ξένο σώμα αφαιρέθηκε χωρίς η γυναίκα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί δε θα αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα υγείας εξαιτίας αυτού. Η περίεργη αυτή υπόθεση ρίχνει φως στο πολύ σημαντικό ζήτημα της έλλειψης σεξουαλικής εκπαίδευσης στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *