ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ !

Τον ανήξερο και παράλληλα τον ξερόλα, κάνει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογραφους, ο πολιτικά λίγος βοηθός του υπ.Δημόσιας Τάξης, καθηγητής Πανούσης, πρόσωπο πιθανόν ακατάλληλο για να ασχολείται με ζητήματα λαθρομετανάστευσης που θα μας βάλουν σε μπελάδες και θα δημιουργήσουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στη χώρα.

Με τέτοια θέματα κύριε υπουργέ απαγορεύεται να παίζεις και πάνω από όλα δεν έχεις το δικαίωμα να καταφέρεσαι σε μέσα που σου ασκούν κριτική και που βέβαια μόνον προστασία στον προδότη Σαμαρά, δεν παρέχουν. Και το ξέρεις καλά κάτι τέτοιο.

-Έχουμε λοιπόν και λέμε κύριε καθηγητά:

– Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να υπογράψει το έγγγραφο που πιστοποιεί την απελευθέρωση κρατουμένων; Ξέρεις ότι τιμωρείται αυστηρά κάτι τέτοιο;

-Ποιος πολιτικός του είπε να το κάνει; Εσύ ή ο Βούτσης που κάνει τον ανήξερο;

-Σου την έστησαν; Ποιος; Οι δεξιοί αστυνομικοί που έχουν την πληροφόρηση ότι θα καρατομηθούν στις κρίσεις; Τότε βγές και πες τα ονόματα τους.

-Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ που πληροφορίες τον θέλουν να παραμένει στις κρίσεις, γιατί κάνει την τεθλιμμένη χήρα; Είναι κι αυτός στο κόλπο της συγκάλυψης;

-Τι εννοείς ότι θα δεις τι θα κάνεις με την ζούγκλα της παραπληροφόρησης; Θα λογοκρίνεις και θα συλλάβεις δημοσιογράφους που πάνε κόντρα στις ανθελληνικές επιλογές, θα μας κάνεις ντα ή θα μας βάλεις φυλακή όταν σου κάνουμε κριτική;

Σοβαρέψου, Πανούση. Κανονικά εάν υπήρχε σοβαρή κυβέρνηση θα έπρεπε να σε έχει πετάξει από τα σκαλοπάτια του υπουργείου με τις κλωτσιές. Αλλά αυτή η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο τι θέλει: Να βγάλει έξω όλους τους λαθραίους. Αυτή είναι η πολιτική σας αλλά δεν την ξεκαθαρίζετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ

-Πανούσης: Ανακάλεσα την εντολή, ζητήθηκαν παραιτήσεις. Άρα υπήρχε εντολή.

-«Η διαταγή βγηκε παράτυπα, δεν πρόκειται για πολιτική απόφαση, ζητήθηκαν παραιτήσεις και διέταξα ΕΔΕ» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Γιάννης Πανούσης.

-«Ακουγα με έκπληξη στις ειδήσεις στον Σκάι, διάβαζα σε διάφορες ιστοσελίδες την είδηση ότι με εντολή Πανούση αφήνονται ελεύθεροι οι μετανάστες.

-Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα τις δήθεν «αποκαλύψεις» του Σκάι.

-Ακουσα τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις. Εγώ δεν πείστηκα για το λόγο που ο κ. Σαμαράς έβγαλε ανακοίνωση αμέσως μετά από ρεπορτάζ χωρίς να ψάξει την είδηση.

-Μίλησα με τον αρχηγό (της ΕΛΑΣ) το πρωί κ μου είπε ότι και ο ίδιος έχει θυμώσει με αυτή την διαταγή.

Είναι πράγματα αυτά;

-Δεν έπρεπε κάποιος να ζητήσει πληροφορίες αν υπάρχει τέτοια πολιτική απόφαση; δήλωσε σε έντονο ύφος ο κ. Πανούσης και πρόσθεσε:

-«Πρόκειται για μια Ζουγκλα παραπληροφόρησης η οποία πρέπει να λυθεί μια για πάντα». Δηλαδή καθηγητά; Θα μας κλείσεις τα site;

-«Ο πρωθυπουργός μου εμπιστεύτηκε να χειριστώ το υπουργείου Δεν θέλω να κάνω καριέρα. Δεν απαντάω σε όσους λένε ακρότητες. Υπάρχουν καταδίκες της Ελλάδας για ακρότητες εναντίον μεταναστών. Δεκάδες αποφάσεις καταδικαστικές για τον τρόπο που κρατούνταν αυτοί οι άνθρωποι» πρόσθεσε.

-«Τι έχει γίνει; Εμφανίζεται ένα σημείωμα, μια εντολή, Την ανακάλεσα πρωί πρωί. Διέταξα ΕΔΕ και ο αρχηγός ζήτησε παραιτήσεις. Εμφανίστηκε ένα κείμενο που θα πρεπε να έχει περάσει από την ιεραρχία πριν υπογράψω εγώ. Πήρα τον κ. Βούτση και την αναπληρώτρια υπουργό κ. Χριστοδουλοπούλου δεν ήξερε κανείς.

Δεν έχει ορκιστεί ακόμη η κ Χρισοδουλοπούλου συζητούνται διάφορα πράγματα, ανταλάσσονται απόψεις, κανείς δεν έχει πει αυτά τα πράγματα ότι ανοίγουν τα κρατητήρια και φεύγει όλος ο κόσμος έξω και οι Ελληνες θα πανικοβαλλόταν. Ανακάλεσα τη διαταγή και θα δω τη διαδικασία πώς παρήχθη το έγγραφο. Πού ακούσατε μεταναστευτική πολιτική; Ποιός το έχει πει αυτό; Θα γινόταν με την υπογραφή ενός ταξιάρχου; Δεν είχα καμία γνώση, λίγη αυτοσυγκράτηση!  Η αρχή της νομιμότητας κ η ιεραρχία πρέπει να τηρούνται από τους Αξ/κούς της ΕΛΑΣ αλιώς φεύγουν.

-Το περιεχόμενο είναι καταγραφή διάσπαρτων διατάξεων νόμων που ισχύουν -Αυτό δεν συνιστά πολιτική. Έχω εμπιστοσύνη στον Αρχηγό. Θα καλέσω κ τους συνοριοφύλακες να δω ποιά ήταν η “άλλη” διαδρομή.

Μοιάζει ότι έχει νομική βάση, αλλά δεν είναι πολιτική. Δεν έχουμε πει ποιός θα φρουρεί τα κέντρα, πώς θα διαχειριστούμε τα κέντρα. Είναι νόμοι αλλά δεν εφαρμόζονται πολιτικά. Λίγη αυτοσυγκράτηση!»

 Makelaris

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *