Το προφητικό Άρθρο του Σπύρου Πριφτη για την Λιβύη ,και τους κινδύνους που διατρέχει η Κρήτη από τους Τζιχαντιστές!

Τον Δικαιώνει Δημοσίευμα του CNN- Αγνοούσαν το Άρθρο και δεν το δημοσίευσαν τα Ελληνικά ΜΜΕ!‏

Ενα νεο δημοσίευμα του γνωστού σε όλους CNN της 18 Νοεμβρίου 2014, με τίτλο- ISIS comes to Libya -οπου και αναμεταδοθηκε σε ολο τον κοσμο, και οπως ειναι φυσικό και απο ολα τα Ελληνικά ΜΜΕ, για παράδειγμα απο την εφημερίδα Το Βήμα με τιτλο-CNN: Μια ανάσα από την Κρήτη βρίσκονται οι τζιχαντιστές!
Το δημοσίευμα αυτο εχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση,και αρκετούς σχολιασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-facebook-twitter, και σχεδόν τα περισσότερα MME στα ρεπορταζ τους, προσπαθούν να αναλύσουν κατα ποσο κινδυνεύει η Κρήτη απο ενα τρομοκρατικό χτύπημα, κυρίως στην Αμερικανική Βάση της Σουδας που ειναι ο νουμερο ενας στοχος για τους τζιχαντιστες ,σε αντίποινα για τους Αμερικανικους βομβαρδισμους στην Συρια-Ιρακ που δέχεται το ισλαμικό χαλιφάτο!
Οι φόβοι τώρα ενισχύονται γιατι οι τζιχαντιστες μαχητές έχουν θέσει υπό πλήρη έλεγχο τη λιβυκή πόλη Ντέρνα 180 με 200 ναυτικά μιλια από τις νότιες ακτές της Κρήτης!
Σε ενα προφητικο Αρθρο μου στις 2 οκτωβριου 2014 με τιτλο-Τζιχαντιστές απειλούν να βομβαρδίσουν την βάση της Σούδας στην Κρήτη ; Απειλή για τον τουρισμό μας οι φορητοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι των τζιχαντιστών! Αναλύω λεπτομερως τους κινδυνους που υπαρχουν για την κρητη,και οχι μονο! Αποκαλύπτω και τα διαφορα σχεδια που εχουν σε εφαρμογή η τζιχαντιστες για να πετυχουν αυτο τον σκοπο!
Οπως ηταν φυσικο το αρθρο μου αυτο,με τα βιας και απο ελαχιστα sites-blogs το δημοσίευσαν,τα περισσότερα ΜΜΕ μάλλον το βρήκαν άρθρο επιστημονικης φαντασίας,χορη καποια βαση,και ποιος ειναι αυτος ο Σπυρος Πριφτης που γράφει όλες αυτές τις αρλούμπες – κινδυνολογίες !
Η απάντηση μου σε όλους αυτούς είναι με στοιχεία και πράξεις !
Στις 8 Οκτ 2014 έστειλα σε τουιτ το Αρθρο μου στο CNN-INTERNACIONAL γραμμένο στα λίγα αγγλικά που ξέρω – Τώρα CNN μαζί με τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ μιλούν σχεδόν όλα για ένα υπαρκτό κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων απο την Κρήτη μέχρι όλες τις Δυτικές Ευρωπαϊκές χώρες!
Ευχαριστώ δημοσια τα σίτες blogs που δημοσιευουν τα αρθρα!
(Στον πινακα κατω θα δειτε το τουιτερ που εστειλα στο CNN-INTERNACIONAL)
Σπυρος Πριφτης
email: sp.barber@hotmail.gr

Κάντε κλικ στην εικόνα

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/blog-post_7661.html#ixzz3Jo5dKltS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *