ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Φυγάδευσαν πρώην υπουργό από εξαγριωμένο πλήθος…

Μετά τη μία και μισή το μεσημέρι περίπου ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ…επί Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Τσοβόλας, δέχτηκε επίθεση από ένα τσούρμο πιτσιρικάδες έξω από το Εφετείο.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι γνωστό, ασκεί εδώ και πολλά χρόνια το επάγγελμα του δικηγόρου και βρισκόταν στο Εφετείο για μια υπόθεση.

Καθώς λοιπόν έβγαινε, χαιρετούσε τον κόσμο που ήταν έξω και τότε κάποιοι πιτσιρικάδες 20-25 χρονών που βρισκόντουσαν εκεί άρχισαν να τον προπηλακίζουν.

“Ρε μ@λ@κα τολμάς και χαιρετάς κιόλας; Πόσα έφαγες; Το Τσοβόλα δώστα όλα το ξέχασες ρε ; Θα μαζέψεις της χρονιά σου ρε!Φυλακή να πάτε όλοι…” ήταν μερικά από τα “γαλλικά” που άκουσε ο πρώην υπουργός.

Ενας από τους πιτσιρικάδες όμως δεν αρκέστηκε στα “κάλαντα”, πλησίασε λίγο παραπάνω και του έριξε ροχάλα στα μούτρα. Τον έφτυσε στη μάπα που λέμε…

Ο Τσοβόλας δεν αντέδρασε και δεν απάντησε τίποτα. Τον φυγάδευσαν γρήγορα γρήγορα δυο τρία άτομα που ήταν εκείνη την ώρα μαζί του.

Τα πράγμα Κύριοι και Κυρίες έχουν αγριέψει. Ο λαός όπου σας βρίσκει πρώην και νυν πολιτικούς θα σας παίρνει με τις ντομάτες. Και οι ντομάτες θα είναι το λιγότερο! Μην έχουμε άλλα χειρότερα…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *