Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

Το ξέπλυμα των παράνομων Ελλήνων πολιτών που απέκρυψαν τα εισοδήματά τους μέχρι την 31/12/2014 κατά τη διάρκεια της…
Μεταπολίτευσης, της δικτατορίας της μίζας, εις βάρος των ελαχίστων “ηλιθίων” συνεπών φορολογούμενων και της ίδιας της Ελλάδας φέρνει στη δημόσια διαβούλευση σήμερα ο Υπουργός και πολυμήχανος κ.Γιάνης Βαρουφάκης για να ακούσει τις απόψεις του λαού (http://www.opengov.gr/minfin/?p=5100).

Μία σημαδιακή ημέρα που κατά διαβολική σύμπτωση συλλαμβάνεται σωρεία υπηρετών του αθλητισμού της FIFA από το FBI για λήψη μιζών και άλλων οικονομικών εγκλημάτων και ταυτόχρονα η Ευρωπαϊκή Ένωση υπογράφει με την Ελβετία την υποχρεωτική αποκάλυψη των τραπεζικών λογαριασμών των Ελλήνων από το 2018 και μετά. Συμπτώσεις…

Ο κ.Βαρουφάκης και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την ελπίδα επιτέλους που ψήφισε ο λαός την 25η Ιανουαρίου 2015 με τη νεκρανάσταση των μιζοτσιολιάδων οι οποίοι με μία χασούρα 15% έως 30%, μία εθνική προσφορά στο Κράτος των κ.κ.Τσίπρα και Βαρουφάκη αποκτούν τη νομιμότητά τους, την ασυλία τους και εγκαθίστανται ανεωμένοι στην επόμενη ημέρα της Ελλάδας.

Επώνυμοι τραγουδιστές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και κυρίως κρατικοί λειτουργοί απαγγέλουν χαράς ευαγγέλια αφού από την 1η Αυγούστου 2015 με τα χρήματα που λεηλάτησαν προφανώς και ξέχασαν να δηλώσουν επανέρχονται ως κατακτητές για να διαμορφώσουν το αύριο της χώρας, ως φαντάσματα του χθες βέβαια.

Διαβούλευση λοιπόν και το thedayaftergr προτείνει δημόσια, για να εξετάσει και την ειλικρινή πρόθεση του Πρωθυπουργού της χώρας για την αναδιανομή του πλούτου, να παραμείνει ένα 30% στα χέρια των λησταρχών του χθες και να αποδοθεί στο κράτος το 70% για να ασκήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το φιλολαϊκό της πρόγραμμα.

Ίσως καλύτερα να αφήσει τα χρήματα στις ελβετικές τράπεζες να σαπίσουν με 100% χασούρα στις εκατοντάδες χιλιάδες των λαμογιών και να τα κατάσχει ολοκληρωτικά σε λίγα χρόνια ως προϊόντα απεχθούς κοινωνικής και οικονομικής συμπεριφοράς που προκάλεσε τα Μνημόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Βέβαια ως λαό ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Βαρουφάκης ενδεχομένως να εκλαμβάνουν όλους τους λεηλάτες του δημοσίου χρήματος, το περίφημο Παρακράτος, που με την όποια δραστηριότητά τους διέλυσαν κάθε κοινωνική αξία και να νοιάζονται πλέον πως να επιτελέσουν το πατριωτικό τους καθήκον νομιμοποιώντας τους άμεσα.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη, κ.Βαρουφάκη, ως κεφάλαια κίνησης για να αναγεννηθεί τα βρώμικα χρήματα που συγκάλυψαν σε τράπεζες και εξω-χώριους παραδείσους όσοι μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση της διεθνούς επαιτείας.

Η Ελλάδα χρειάζεται φρέσκο χρήμα από τον κ.Ντράγκι που θα αποκτηθεί με κόπο από νέους τραγουδιστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν χρειάζεται το χρήμα δημοσίων υπαλλήλων που υπηρέτησαν ορκιζόμενοι το Κράτος κλέβοντας το αδίστακτα και με την προστασία της πολιτικής ηγεσίας, χέρι-χέρι.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Μας βλέπουν και μας διαβάζουν.

Κυρίως θα μας διαβάσουν, κ.Βαρουφάκη, σε λίγα χρόνια αγέννητοι σήμερα Έλληνες όταν οι ευυπόληπτοι πολίτες της 1ης Αυγούστου 2015 που εσείς νομιμοποιείται θα υπερηφανεύονται για τον αγώνα τους κατά του Μνημονίου και της ξένης λαίλαπας στην οποία αντιστάθηκαν ως γνήσιοι μιζοτσολιάδες, μέχρι να χάσουν τον άδικο αγώνα τους και να απολαύσουν τώρα το δώρο σας ως νικητές.

Είναι προφανές γιατί τόσοι πατριώτες δεν πείραξαν τόσα χρόνια των Μνημονίων το μαύρο χρήμα της βρώμικης ζωής μας.

Συγχαρητήρια σε όσους χαίρονται και γιορτάζουν σήμερα και κυρίως στον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για το εξαίρετο έργο του…

thedayafter.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *