Εικονοστάσι στη Βουλή ζητά ο βουλευτής Κ. Γιοβανόπουλος

Να δημιουργηθεί εικονοστάσι στη Βουλή ζητά με επιστολή του στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο…

βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Γιοβανόπουλος.

«Θεωρώ αδιανόητο πως σε ένα Μέγαρο Βουλής με στεγασμένα περισσότερα των 22.000 τ.μ. θα έπρεπε άμποτε να αφιερωθεί 1 τετραγωνικό μέτρο στην ίδρυση ενός εικονοστασίου (μία κανδύλα κι έναν κηροστάτη σε μία γωνιά, τίποτε περισσότερο). Προσωπικά αναλαμβάνω όλα τα έξοδα αρκεί να λάβω τη θετική σας απάντηση και να υποδειχθεί ο χώρος, κατόπιν δε ας αναλάβουν αρμοδιότεροι εμού (εκ της Αρχιεπισκοπής) τα δέοντα της μορφής και του θεολογικού περιεχομένου. Θα σας επευφημούν γενεές Ελλήνων. Αναλάβετε την πρωτοβουλία, τολμήστε, δώστε στίγμα ελπίδας στους αιρετούς και τους απανταχού συνέλληνες», αναφέρει ο κ. Γιοβανόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Μαρτίου και στις 30 Μαΐου ο βουλευτής είχε προτείνει «την ανάρτηση της εικόνας του Τριαδικού Θεού στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ελληνικού Κοινοβουλίου». Ο Πρόεδρος της Βουλής δεν είχε απαντήσει στις δύο επιστολές.

«Φρονώ πως δεν μπορώ να πλέον να αναμένω κάτι περισσότερο παρά να κοινολογήσω το αίτημά μου στους θεσμικούς φορείς. Είναι αδιανόητο σε μία Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα να διστάζουμε ή να αδρανούμε να ομολογήσουμε την Πίστη μας με στοιχειώδεις εκφράσεις», σχολιάζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προσθέτει απευθυνόμενος στον Β. Μεϊμαράκη: «Πράξτε σας παρακαλώ το χρέος σας και είτε δώστε θετική λύση στο αίτημα είτε φέρετε το ζήτημα προς ψήφιση στη Βουλή».

newsbeast

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *