Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ

Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Παλεύω να βρω την απάντηση. Να τρέξω αν χρειάζεται, ακόμη κι αυτόν το δολοφόνο ν´ αγκαλιάσω, να τον….

σώσω απ´ την απόγνωση, το μίσος. Να ξανανιώσει αγάπη, να πιστέψει ότι το αύριο είναι στο Μαζί, ότι τον πλάνεψαν οι καθοδηγητές του αίσχους.Να φάω εγώ την πρώτη ροπαλιά αν πρέπει, μα να πειστεί ο λόχος του πως σέρνουν αδικημένους πολίτες στον απόλυτο εγκλωβισμό του διχασμού.
´Ηθελα να ´ξερα αυτός ο ´Ελληνας που θανάτωσε έναν ´Ελληνα μουσικό, έχει άραγε μίαν απάντηση στο ΓΙΑΤΙ; Εκείνοι οι δειλοί μέντορες που τον όπλισαν, σαν πού να είναι τώρα; λένε πως δεν τον ξέρουν καν. Μαχαίρωσε τη διαπλοκή ο φονιάς; τους φαύλους τάχα; σκότωσε τους ανίκανους; μήπως ξέκανε τους τοκογλύφους; ξεκοίλιασε την παρακμή, τους κλέφτες τους τελείωσε;
´Οχι.
Φανατίστηκε με μια μαύρη σημαία, χολή τον πότισαν φαρμάκι ξέρασε, κι έσπειρε με την οργή του νάρκες για όλους μας. Δεν δέχομαι ότι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες που ψήφισαν μαύρο, είναι φασίστες, ή ότι βρίσκουν έστω μία δικαιολογία για να αισθάνονται αισιόδοξοι σήμερα, τριήμερα του αίματος του Φύσσα.
Ούτε χωράει στο μυαλό μου ότι μπορεί κάποιοι να ετοιμάζουν εκδίκηση. Δεν θα το φάμε τούτο το γελοίο παραμύθι αλληλοσφαγής. Μας στέρησαν την Παιδεία, χαντάκωσαν το χθες και το μέλλον μας, στην αρένα όμως δεν θα μας κλειδώσει κανείς να αιματοκυλιστούμε για να καλέσουμε ξανά τους ¨σωτήρες¨.
Καλώ σε συγκράτηση. Ικετεύω σε νηνεμία. Δεν θα γεμίσουν ούτε τα σπίτια μας μαυροφόρες ούτε οι φυλακές με δηλητηριασμένους θύτες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *