Έλληνες, συλλογιστείτε

Φωτεινός Παλαιολόγος


Η τραγική «δολοφονία» του άνεργου δεκαεννιάχρονου, δεν συγκλόνισε μόνον το Πανελλήνιο αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε την αφορμή για την διαπίστωση οτι, δυστυχώς, ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός χρειάζεται να πληρώσει εισιτήριο για την ζωή του!…
Τη ζωή την οποία του αφαίρεσε το ντόπιο υποτελές πολιτικό κατεστημένο κατ’εντολή των ξένων νεοκαπιταλιστικών σχεδίων για την εξαφάνιση του Έθνους μας. Η τραγικότητα η οποία απορρέει από την απονενοημένη πράξη του ηρωικού δεκαεννιάχρονου, αποδεικνύει την αδιέξοδο κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας.

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριε Πρόεδρε του Αρείου Πάγου, κ.κ αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, είσθε συνυπεύθυνοι και συναυτουργοί στον ίδιο βαθμό με τα πολιτικά ανθρωποειδή τα οποία οδήγησαν και οδηγούν τη χώρα στην τελική καταστροφή της.

Σας καλώ εν’ονόματι του Ελληνικού λαού να ενεργήσετε άμεσα για την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών και της συνταγματικής λειτουργίας του κράτους. Σε αντίθετη περίπτωση θα περάσετε με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία και το ανάθεμα. Σταθείτε στο ύψος σας.

Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο.

Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη και τις απορρέουσες συνέπειες, καλώ τον Ελληνικό λαό αδελφωμένο πέρα από ιδεολογικές και ταξικές αντιπαραθέσεις στη μεγάλη δημοκρατική επανάσταση.


Αντισταθείτε με κάθε τρόπο στο τυραννικό καθεστώς το οποίο πραξικοπηματικά έχει καταπατήσει όχι μόνον ολόκληρο το σύνταγμα της χώρας αλλά και κάθε βασική αρχή περί ηθικής και δικαίου.
Κηρύττω γενική ανυπακοή προς κάθε μορφή εξουσίας και απείθεια με γενική στάση πληρωμών σε τράπεζες, εφορίες, οργανισμούς κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κτλ), ασφαλιστικά ταμεία.
Δεν υπακούουμε σε καμία αρχή και παράνομες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Δεν αναγνωρίζουμε την παρούσα κυβέρνηση η οποία και πρέπει να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ.

Η μεγάλη δημοκρατική επανάσταση ξεκίνησε!!!

Είναι υποχρέωση όλων όσοι αισθάνονται Έλληνες να ξεσηκωθούν για την αποτίναξη των δεσμωτών τους.


Καλώ την κυβέρνηση και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως παραιτηθούν το ταχύτερο δυνατόν. Σε αντίθετη περίπτωση, στις 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18.00, στο χώρο της Παλαιάς Βουλής (άγαλμα του Κολοκοτρώνη), ο ίδιος ο λαός, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών θα ορκίσει προσωρινή κυβέρνηση αποτελούμενη από ακομμάτιστες προσωπικότητες από τους χώρους των γραμμάτων, των τεχνών, της επιστήμης, της εργατιάς, με αποκλειστικό στόχο την σωτηρία της πατρίδας μας.
Η επανάσταση του 1821 κατ’ουσίαν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και επιτέλους ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί.

Έλληνες, συλλογιστείτε βαθύτατα και ενεργείστε.

Προσωπικά δηλώνω ότι δεν έχω ουδεμία φιλοδοξία και, παρά μόνον την αφύπνιση των καταπιεσμένων Ελλήνων. 

Και δηλώνω ότι δεν έχω ουδεμία πολιτική πρόθεση.

Έλληνες, σήμερα 15 Αυγούστου, ημέρα της Παναγιάς, ας σηματοδοτήσουμε την μεγάλη ριζοσπαστική αλλαγή.

Αθήνα, 15/8/2013
Φωτεινός Παλαιολόγος.

Υ.γ. Ήδη υπάρχει επεξεργασμένο σχέδιο για την οικονομική ανόρθωση της χώρας έξω από τα πλαίσια του ευρώ, του ΔΝΤ και των “συμμάχων” μας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *