ΝΔ……..Από κεντροδεξιά γίναμε τρομοκρατική οργάνωση!

Χαμός γίνεται στην Νέα Δημοκρατία με τα στελέχη του κόμματος να δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Αντώνη Σαμαρά. Σήμερα χτύπησε και η καραμανλική πτέρυγα με τον Ευάγγελο Αντώναρο να
κάνει λόγο για βαριά ήττα της ΝΔ και να ζητά ευθέως την παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού! «Η ΝΔ έχει μια μεγάλη παράδοση.
Οι πρόεδροί της μετά από κάθε ήττα, έθεταν τον εαυτό τους στη διάθεση των οργάνων του κόμματος. Ο Καραμανλής το 2009 θυμάστε ότι δρομολόγησε ο ίδιος με ξεκάθαρη δήλωση το θέμα της διαδοχής του» είπε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά για την επιλογή του να μην παραδώσει το Μέγαρο Μαξίμου στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως αυτή η συμπεριφορά δεν έχει καμιά σχέση με τις αρχές της ΝΔ, «Εχω μάθει από το σπίτι μου να υποδέχομαι κάποιον και να τον ξεπροβοδίζω εγώ έως την πόρτα» τόνισε.

Μάλιστα, την σκυτάλη πήρε και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δεν επανεξελέγη στη Β’ Αθηνών. Ο πρώην βουλευτής κατηγόρησε (real fm) την ηγετική ομάδα της ΝΔ για την εκλογική τακτική («μπορούσαμε να κλείσουμε την ψαλίδα και να βγούμε και πρώτοι έστω με μία ψήφο αλλά ποντάραμε στον φόβο και χάσαμε»). Και ζήτησε συνέδριο αρχών και θέσεων ώστε να επαναβεβαιωθεί ο χαρακτήρας της κεντροδεξιάς παράταξης έτσι όπως διαμορφώθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *