Δ.Στρατούλης: “Εμμένουμε στις απόψεις μας – Να κάνουν πίσω οι Ευρωπαίοι”

Να κάνουν πίσω οι Ευρωπαίοι ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων μιλώντας στον realfm.

«Θεωρώ ότι καταρχήν πάμε με τον σωστό
τρόπο, δηλαδή χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω. Το ζήτημα είναι πως ξεκινάς. Η γερμανική κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της έριξαν όλες τις ομοβροντίες που είχαν τις προηγούμενες ημέρες, χρησιμοποιώντας ακόμη και την ΕΚΤ. Εμάς η δική μας άμυνα, η βασική άμυνα είναι ότι εμμένουμε στις δικές μας απόψεις, στο πρόγραμμά μας κ.λπ.

Καλά κάναμε, και έτσι πάμε ουσιαστικά την Τετάρτη είναι η πρώτη σοβαρή κουβέντα, γιατί αν κάναμε έστω μία αναδίπλωση, έστω μία υποχώρηση, αυτοί που κάθονται στην άλλη άκρη του τραπεζιού για να διαπραγματευτούν σκληρά θα το εκλάμβαναν ως αδυναμία και ως ευκαιρία να μας οδηγήσουν σε πλήρη υποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «με αποφασιστικότητα, με τόλμη, με σταθερότητα και με συνέπεια, με μοναδικό κριτήριο να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της πατρίδας. Η εκτίμηση μας είναι ότι θα πρέπει να κάνουν πίσω διότι δεν διακυβεύεται μόνο το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας μας, διακυβεύονται και θεμελιώδη συμφέροντα και της Ευρωζώνης και της ίδιας της Γερμανίας. Και είναι σαφές ότι με τον ή με τον άλλον τρόπο θα το πάρουν υπόψη. Εμείς ρήγμα έχουμε δημιουργήσει, είδατε και τον διεθνή Τύπο πως παρουσιάζει τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, ενώ έχουμε και τη στήριξη του ελληνικού λαού».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *