Συνελήφθη ο γιος του Παπαντωνίου γιατί… έγραφε συνθήματα κατά Μαρινάκη

Εντύπωση προκαλεί η είδηση της σύλληψης του γιού του Γιάννου Παπαντωνίου στο ΟΑΚΑ, την ώρα που έγραφε συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τον εφημερίδα «Espresso» ο 16χρονος γιός του πρώην κορυφαίου Υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΟΣΚ, μαζί με δύο συνομίληκους φίλους του εντοπίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο του Ολυμπιακού σταδίου να γράφουν με σπρέι συθνήματα κατά του προέδρου του Ολυμπιακού.

Οι αστυνομικοί της ομάδας Διάς που τους εντόπισαν, προχώρησαν στη σύλληψη τους και μόλις έγινε η εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με τον γιο του πρώην πολιτικού.

Όπως είχε γίνει γνωστό, σε βάρος τους έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία με κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και αναγραφής υβριστικών συνθημάτων. Μετά τις κατηγορίες που τους απήγγειλαν, τα τρία παιδιά αφέθησαν ελέυθεροι, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

ΝΑ σημειωθεί οτι από πλευράς Ολυμπιακού λέγεται πως οι τρεις ανήλικοι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και τακτικοί θαμώνες της «Θύρας 13» και είχαν σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα εν όψει του τελικού κυπέλλου του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη.
ienimerosi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *