Τσίπρας: «Αν φορέσω γραβάτα θα θεωρηθεί μια μετατόπιση προς τον συμβιβασμό»

Πότε θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας; Αυτή η ερώτηση, μεταξύ πολλών άλλων, τέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεοπτική συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας στο Star – άλλωστε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης συχνά…

απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με τις ενδυματολογικές του επιλογές με πιο πρόσφατο παράδειγμα το πουκάμισο Burberry στη ΔΕΘ.

Για τη γραβάτα, την οποία ο Αλ. Τσίπρας δεν φοράει ποτέ, ούτε στις επίσημες συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, ούτε όταν γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ακόμη και αν ήθελα να φορέσω γραβάτα – διότι σας μιλάω ειλικρινά δεν είναι κάτι που το κάνω επειδή έχω κάποιο “κόνσεπτ” αμφίεσης – αλλά επειδή έτσι ξεκίνησα και κουβαλάω ένα “βάρος” μαζί μου, το “βάρος” του ότι αν ποτέ φορέσω θα θεωρηθεί ότι είναι μία μετατόπιση προς τον συμβιβασμό, σημειολογική μετατόπιση προς τον συμβιβασμό».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν ήταν στρατεύσιμος κελευστής στο Ναυτικό – στη στρατιωτική του θητεία – και έπρεπε να φοράει γραβάτα, δεν ήξερε πώς να τη δένει και είχε μια έτοιμη δεμένη.

tanea.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *