Σειρά κινούμενων σχεδίων που προσβάλουν την χριστιανική θρησκεία ετοιμάζετε να μας ταΐσει γνωστός τηλεοπτικός σταθμός

Αγαπητοί πατριώτες του Ξυπνήστε ρε 

Αφού σας συγχαρώ για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε, την ώρα που οι τηλεμαϊντανοί παπαγαλίζουν υπέρ της νέας τάξης πραγμάτων, θα ήθελα να σας επιστήσω τη προσοχή σε ένα θέμα που αφορά την ηθική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.
Ονομάζομαι Ιωάννης και εργάζομαι εδώ και 10 χρόνια σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό της συμπρωτεύουσας.
Πριν από λίγες μέρες, έτυχε να ακούσω τη συζήτηση μιας ομάδας στελεχών του ομίλου στον οποίο ανήκει ο σταθμός, η οποία αφορούσε το πρόγραμμα του.
Άκουσα, λοιπόν, ότι ο όμιλος αποφάσισε να φέρει δοκιμαστικά στο σταθμό μια σειρά ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων, η οποία θα…..
φέρει τον τίτλο “Το λύκειο των νεκρών” και οτι σκοπεύουν να τη προβάλουν το βράδυ, με τη προοπτική να τη μεταφέρουν σε γνωστό αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό του ομίλου.
Η τακτική αυτή αλώστε είναι συνήθης για τον όμιλο.
Προχθές, έτυχε να το συζητήσω με την οικογένειά μου και ο 16χρωνος γιος μου έδειξε να ενθουσιάζεται αλλά αρνήθηκε να μου πει περί τίνος πρόκειται.
Θορυβημένος έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα το έκτρωμα που σκοπεύει να ταΐσει η νέα τάξη πραγμάτων στα ελληνοπούλα με σκοπό να τα αποχαυνώσει ακόμα περισσότερο και να τα απομακρύνει απο τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη.
Πρόκειται μάλιστα για κινούμενο σχέδιο στο οποίο είχε κάνει αναφορά και ο κύριος Ν.Κωνσταντινίδης στην εκπομπή του παραθέτοντας αρκετά απο τα στοιχεία που φαίνεται πως προσβάλουν καθαρά την χριστιανική θρησκεία και φανερά την νοημοσύνη μας.

Σας παραθέτω σύνδεσμο με βίντεο της σειράς.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το μέλλον της πατρίδας μας, σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας για το τι μας μαγειρεύουν οι εχθροί του ελληνισμού

Με τιμή
Ιωάννης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *