Ποια γνωστή πολιτικός άφησε τα έδρανα της Βουλής για ν’ ασχοληθεί με τα… βότανα;

Η δημοσιογράφος και πολιτικός Χρύσα Αράπογλου, αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τα έδρανα της Βουλής και ν’ αξιοποιήσει το πτυχίο της Βιολογίας που απέκτησε πριν από χρόνια και ν’ ασχοληθεί… με τα βότανα και τις….
θεραπευτικές τους ιδιότητες!

Σύμφωνα λοιπόν με το ”Πρώτο Θέμα”, στο κτήμα της στην περιοχή Αδάμ στη Θεσσαλονίκη, η Χρύσα Αράπογλου καλλιεργεί και τυποιεί τα δικά της βότανα. Ανάμεσά τους είναι το μελισσόχορτο, η ρίγανη, το τήλιο, η μαντζουράνα, η λουίζα, ο σιδερίτης και το φλαμούρι, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει και μία διαδικτυακή σελίδα, όπου θα γίνεται εκτενής αναφορά για την παραγωγή των βοτάνων.

”Έχω μια μικρή ακόμα καλλιέργεια στον Αδάμ, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της μητέρας μου. Παράγω βότανα και τα μοιράζω στους φίλους μου προς το παρόν. Πιστεύω πολύ στις ιδιότητες των βοτάνων και με βοήθησε το πτυχίο Βιολογίας που έχω. Η παραγωγή βοτάνων έχει πολύ μεγάλη ζήτηση και σίγουρα μια μεγάλη παραγωγή μπορεί να προσφέρει και σημαντικές οικονομικές απολαβές. Τα βόταναν χρησιμοποιούνται αποξηραμένα, σε αιθέρια έλαια, στη μαγειρική, στα φυτικά προϊόντα. Ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να μεγαλώσω την παραγωγή μου”, δήλωσε η ίδια στο ”Πρώτο Θέμα”.

http://www.tlife.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *