«Πήρα τα μέτρα που έπρεπε να πάρω για τον Καραμανλή»

Ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97.8 και στον Γ. Παπαδόπουλο για την απόφαση του ανακριτή για την συνένωση των υποθέσεων για τις υποκλοπές και τις καταγγελίες για το σχέδιο δολοφονίας κατά του …
πρώην Πρωθυπουργού.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι «και μόνο το γεγονός της σύνδεσης των δυο υποθέσεων σημαίνει ότι κατά τον ανακριτή υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα» σημείωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος και πρόσθεσε «η έρευνα για το θέμα των υποκλοπών συνεχιζόταν την περίοδο εκείνη μέσα από τους διαύλους της δικαιοσύνης, επομένως η κρατική μηχανή έκανε τη δουλειά της»

Παράλληλα τόνισε ότι μόλις ήρθε στα χέρια του η απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Κώστα Καραμανλή έδωσε εντολή να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. «όταν πήρα στα χέρια μου αυτό το έγγραφο το έλαβα πολύ σοβαρά υπόψη και πήρα τα μέτρα που έπρεπε να πάρω. Αυτό τα λέει όλα. Οι μυστικές υπηρεσίες που βρίσκονται εδώ κάνουν τη δική τους δουλειά και όχι γιατί θέλουν να κατασκοπεύουν το ελληνικό δημόσιο και τους Έλληνες πολιτικούς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ.

euro2day.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *