Οι Ηνωμένες Πολιτείες απολύουν τον υπεύθυνο στρατηγό για τους πυρηνικούς πυραύλους τους

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ απέλυσε την Παρασκευή τον στρατηγό που ήταν υπεύθυνος για ολόκληρο το οπλοστάσιο των πυρηνικών πυραύλων , επικαλούμενη ” την απώλεια εμπιστοσύνης στην ηγεσία και την κρίση του. “…
Ο υποστράτηγος Michael Carey απομακρύνθηκε από την διοίκηση της 20ης Αir Force , η οποία είναι υπεύθυνη για τις τρεις εθνικές πτέρυγες των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων ( ICBMs ) , ανακοίνωσε με μία δήλωση της η παγκόσμια διοίκηση κρούσης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ( AFGSC ) .

Οι τρεις πτέρυγες των ICBMs αποτελούνται από ένα σύνολο 450 πυραύλων σε τρεις βάσεις σε όλη τη χώρα , ανέφερε το Associated Press .

Η απόφαση για την απόλυση του Carey έγινε από τον διοικητή της AFGSC , Αντιπτέραρχο James Kowalski , ” με βάση τις πληροφορίες από μια έρευνα του Γενικού Επιθεωρητή για τη συμπεριφορά του Carey κατά τη διάρκεια μίας τοποθέτησης σε προσωρινά καθήκοντα “, ανέφερε η δήλωση .

Ο Κοβάλσκι είναι υπεύθυνος για το σύνολο των πυρηνικών όπλων της Πολεμικής Αεροπορίας .

Οι αξιωματούχοι δεν πρόκειται να αποκαλύψουν τον λόγο που οδήγησε στην απόλυση του Carey , αλλά η δήλωση ανέφερε ότι δεν είχε να κάνει με την διοίκηση των πυρηνικών όπλων του έθνους ή με σεξουαλικό παράπτωμα .

Ο υποδιοικητής της AFGSC Υποστράτηγος Jack Weinstein ονομάστηκε προσωρινός αντικατάστατης του Carey .

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόκειται για την δεύτερη απομάκρυνση ανώτατου αξιωματικού των ΗΠΑ μετά την πρόσφατη απομάκρυνση Ναυάρχου για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο.

Είναι προφανές ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ψάχνουν τα οικονομικά των ανώτατων αξιωματικών τους για να εντοπίσουν κάποιον που ενδεχομένως πουλάει μυστικά τους.

Μία τέτοια έρευνα για τζόγο στο διαδίκτυο κατά πάσα πιθανότητα έκαψε και τον παραπάνω στρατηγό.

Ο παράνομος τζόγος μπορεί να συγκαλύψει παράνομες συναλλαγές, καθώς τα κέρδη συχνά παραμένουν ή αποδίδονται στο εξωτερικό και δεν δηλώνονται στην Αμερικανική εφορία…

Γιατί άραγε η είδηση αυτή έπαιξε στην Ρωσία;

Γιατί και εκεί έχουν αρχίσει να συλλαμβάνουν αξιωματούχους να λαδώνονται.

Αυτό κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί στο εκλογικό κοινό…

Son Ofeon – Ramnousia

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *