Πανελλήνια συνάντηση Εθνικιστών στην Λαμία

Η συνάντηση στην Λαμία θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2012, 11:00 π.μ., στην ……
αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Σαμαράς» (πλατεία Αθανάσιου Διάκου). Η εκδήλωση οργανώνεται κυρίως από τους συναγωνιστές Γ. Κατσίφα, Γ. Σαγιά και Ν. Τζιόπα, οι οποίοι δεν εκπροσωπούν κάποιο κόμμα, συλλογικότητα, οργάνωση, φορέα ή κάτι παρεμφερές, παρά μόνο τον εαυτό τους.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων (Λαμίας και Αναβύσσου) και είναι η τελευταία που οργανώνεται από τους συναγωνιστές της Λαμίας, στο πλαίσιο υλοποίησης ανάλογης δέσμευσης που είχε αναληφθεί μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών του Ιουνίου 2012. Μετά και την 14.10.2012, συναγωνιστές οφείλουν να αναλάβουν πρωτοβουλία για περαιτέρω προώθηση του Ελληνικού Εθνικισμού και στους οποίους θα σταθούμε ασφαλώς αρωγοί και συμπαραστάτες.

Η αναγγελθείσα συνάντηση απευθύνεται κατ’ αρχάς στους συναγωνιστές που είχαν συμμετάσχει στις δύο προηγούμενες. Επιπλέον, απευθύνεται σε δοκιμασμένους συναγωνιστές που είτε δεν είχαν ενημερωθεί γι’ αυτές, είτε δεν είχαν καταφέρει να παρευρεθούν, είτε δεν επιθυμούσαν να παρευρεθούν, αλλά είχαν επικοινωνία μαζί μας, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους. Επίσης, απευθύνεται σε συναγωνιστές που εκπροσωπούν συλλογικότητες ή και σε μεμονωμένους συναγωνιστές. Ωστόσο οφείλουμε να ενημερώσουμε άπαντες ότι η παρουσία όλων ανεξαρτήτως θα γίνει με το μοναδικό προσδιορισμό «συναγωνιστής» και επιπλέον δεν θα καταστεί δυνατόν να μιλήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, αλλά θα πρέπει να περιοριστούν στον ρόλο του παρατηρητή.

Σκοπός της συνάντησης είναι, σε πνεύμα συναγωνιστικής πειθαρχίας, η συζήτηση για την επόμενη ημέρα του Ελληνικού Εθνικισμού. Επιπροσθέτως, σκοπός της συνάντησης δεν είναι η δημιουργία αναχωμάτων στον αγώνα των απανταχού εθνικιστών, αλλά ο εμβολιασμός των προσπαθειών με την δύναμη του Ελληνικού Εθνικισμού. Ο Ελληνικός Εθνικισμός πρέπει να πείσει ότι μπορεί να γίνει η επιλογή των Ελλήνων, αλλά και ότι δεν είναι αντίθεση, αλλά θέση, η οποία δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις και προοπτικές στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Προς αυτήν την κατεύθυνση εκτιμούμε ότι πρέπει να είναι και η στόχευση της συναντήσεως αλλά και οι σύντομες τοποθετήσεις όσων κρίνουν πως έχουν να καταθέσουν συγκεκριμένες σκέψεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *