ΟΧΙ στο Μνημόνιο, τα Κόμματα, το Σύστημα

Πλημμύρισαν οι πλατείες από αγανακτισμένους πολίτες, που διαμαρτύρονται για το μνημόνιο, τα κόμματα, το σύστημα.

Η ΒΙΟΖΩ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να βγουν έξω σε δρόμους και σε πλατείες με το μόνο πράγμα που τους έχει απομείνει, μια παλάμη αξιοπρέπεια κάτω από το ανοιχτό πουκάμισο όπου έχει «κράτος κι….
εξουσία» η Άνοιξη!

Τα κυβερνητικά κόμματα αντί να κάνουν στάση πληρωμών στους τοκογλύφους προγραμματίζουν στάση πληρωμών στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους.

Δεν λογαριάζουν ότι μπορούμε κι εμείς να κάνουμε στάση πληρωμών στους δολοΦόρους και σε όλο το σύστημα.

Τα κυβερνητικά κόμματα δανείστηκαν για τον κρατικό τους μηχανισμό από τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τώρα απαιτούν να τους ξεχρεώσουμε εμείς οι εργαζόμενοι.

Απαιτούμε:

ΟΧΙ στο Μνημόνιο, τα Κόμματα, το Σύστημα

Όχι βουλή των βολευτών, αλλά Συνομοσπονδία εκπροσώπων των ομάδων των εργαζομένων πολιτών, όπου ο κάθε αντιπρόσωπος θα είναι ανακλητός από την ομάδα του κάθε στιγμή.

Όχι στην παγκοσμιοποίηση. Η Ελλάδα ανήκει στους πολίτες, που την κατοικούν και μπορεί να θρέψει, να αναπτύξει τον πληθυσμό της, χωρίς τα μεταλλαγμένα και τις παγκόσμιες εταιρίες.

Ας μην μείνουμε άλλο μοναχικοί

Ας ενωθούμε σε ομάδες φίλων και γνωστών και να συντονιστούμε με αντιπροσώπους ανακλητούς κάθε στιγμή, που να εκφράζουν αυτό που εμείς ζητάμε.

Ξέρουμε ότι οι μέρες είναι δύσκολες και το μόνο που μας απομένει είναι το ’να χέρι να νίβει τ’ άλλο και τα δυό το πρόσωπο.

Η παγκοσμιοποίηση δεν θα περάσει!

http://www.biozo.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *