ΙΔΡΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Μ.Θ.

Αγαπητοί συνάδελφοι στα πλαίσια των ενεργειών που πραγματοποιεί ο Σ.Ε.Μ.Θ. και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, αποφάσισε την ίδρυση Τράπεζας Αίματος, στο τμήμα αιμοδοσίας του….
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ‘’ΘΡΙΑΣΙΟ’’.

Σκοπός της Tράπεζας Aίματος είναι να παρέχει μονάδες αίματος κατά προτεραιότητα στα μέλη του Σ.Ε.Μ.Θ., και στα μέλη των οικογενειών τους , σε περίπτωση ανάγκης, πράγμα το οποίο θα εξαρτηθεί από την εθελοντική προσέλευση των αιμοδοτών. Η ανάπτυξη και στήριξη του θεσμού της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή.

Παρακαλούμε λοιπόν όσοι συνάδελφοι, συγγενείς τους ή φίλοι τους και θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα τον θεσμό, συμμετέχοντας στις αιμοδοσίες, ενισχύοντας τη σεβαστή προσπάθεια με την προσέλευση και συμμετοχή τους μέσω των κέντρων αιμοληψίας των κατά τόπους Δημόσιων Νοσοκομείων, δηλώνοντας παράλληλα πως η συμμετοχή τους αφορά την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.Μ.Θ., που διατηρείται στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ‘’ΘΡΙΑΣΙΟ’’ ενημερώνοντας μας ταυτόχρονα για την προσφορά του, προκειμένου να είναι εφικτός ο έλεγχος και η παρακολούθηση της πορείας της Τράπεζας Αίματος .

Ελπίζουμε στην μεγάλη προσέλευση ώστε με τη δική σας προσφορά να καλυφτούν οι μελλοντικές ανάγκες της Τράπεζας Αίματος του Σ.Ε.Μ.Θ.

ΓΡΑΦΕIΑ ΠΟΑΣΥ ΤΗΛ/ΦΑΞ 210 77 70 682
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΝΣΗ: http://syndesmosemth.com/blog/
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ e-mail: semu_ed@outlook.com.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *