Πουλούσε αυτοκίνητα «φαντάσματα»

Μεγάλη απάτη στο Ηράκλειο
Πουλούσε αυτοκίνητα χωρίς αντίκρισμα μέσω ίντερνετ ένας 31χρονος Ηρακλειώτης που όμως τελικά συνελήφθη χθες το
μεσημέρι έχοντας στα χέρια του τα λεφτά της απάτης αλλά και τα πειστήρια του εγκλήματος.

Την απάτη, όπως αναφέρει το prismanews, εξιχνίασαν οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.

Έτσι έβαλαν στο στόχαστρο τον 31χρονο άνδρα που έχοντας φτιάξει μία ιστοσελίδα στο ίντερνετ δήλωσε ότι πουλούσε αυτοκίνητα και μηχανάκια σε καλές τιμές.

Φαίνεται ότι το … δόλωμα ήταν εξαιρετικά καλό αφού μόλις μέσα σε μερικές μέρες από την ανάρτηση 4 άνθρωποι από ολόκληρη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στις δελεαστικές προσφορές και όχι μόνο κλίκαραν τη σελίδα αλλά φρόντισαν να στείλουν και ταχυδρομικές επιταγές στον… επιχειρηματία.

Ο τύπος εισέπραττε τις επιταγές αλλά για όχημα στους επίδοξους αγοραστές , ούτε κουβέντα. Χθες το μεσημέρι λοιπόν οι άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου αφού τον εντόπισαν, τον περίμεναν στην πόρτα του κεντρικού ταχυδρομείου και τον συνέλαβαν ενώ είχε μόλις εισπράξει μία ταχυδρομική επιταγή ύψους 650 ευρώ από μία τέτοια συναλλαγή.

Τα χρήματα τα είχε δώσει ένας 24χρονος που ήθελε να αγοράσει μία μηχανή. Αντίστοιχα ποσά εντοπίστηκαν από έναν 59χρονο από την Καρδίτσα 790 ευρώ, έναν 22χρονο από το Παλαιό Φάληρο 1.040 ευρώ, έναν 29χρονο από τη Χαλκίδα 650 ευρώ.

Ο 31χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *