Ο Τόμσεν , ο Αδωνις και το …..σαλάμι !

Κε Διευθυντά ,
Ασφαλώς μεγάλη εθνική ανακούφιση θα ένιωσαν οι οπαδοί του Υπουργου Υγείας οταν πληροφορήθηκαν το διάλογο μεταξύ αυτού και του κ. Τόμσεν. Στη συνάντηση που είχαν τελευταια , ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ εξέφρασε στον….
Υπουργό την πικρία του γιατι όπως χαρακτιριστικά του ειπε τον είχε απαγοητευσει ,προφανώς ,γιατι δεν είχε εκτελέσει όλες τις εντολές του !,

Απαντώντας ο Αδωνις με το ιδιαίτερο θάρρος που τον διακρίνει , αφού ομολόγησε ότι με την πολιτική του και τα μέτρα που έχει πάρει , με εντολή της Τροϊκα, τον βρίζουν οι μισοί Έλληνες,προσπάθησε να τον πείσει να μην επιμείνει στη λήψη άλλων μέτρων ,γιατι δεν τα αντέχουν πλεον οι Έλληνες. Μάλιστα για να ειναι περισσότερο πειστικός επικαλέστηκε ενα δικό του επιχείρημα , το επιχείρημα του…..: “ολόκληρου ” και του…..”τεμαχισμενου”  σαλαμιού!,, εξηγώντας στον κύριο Τόμσεν ότι:  αν επιμείνει στη ληψη και άλλων μέτρων θα συμβη ότι γίνεται με το σαλαμι:  “αν φαγωθή του ετόνιςε , με ανάλογο ύφος ο Αδωνις, ολόκληρο  το σαλαμι ,μπορει να προκαλέσει στον ανθρώπινο οργανισμό σοβαρή βλάβη, ακομα και το θάνατο,ενω αν τεμαχισθή σε φέτες ,γινεται ενα απολαυστικό έδεσμα !!.

Δεν μας πληροφόρησε ο Υπουργός Υγείας αν τελικά η θεωρία και το επιχείρημα του τεμαχισμενου σαλαμιού έγινε αντιληπτό απο τον Πολ και τον έπεισε να κάνει πίσω !
Διότι ,αν παρ’όλα αυτά τα σοβαρά επιχειρήματα του Αδωνι ,
εξακολουθούσε ο Τόμσεν να τον πιέζει ,αρνούμενος τις παρενέργειες που προκαλεί τό….όλον σαλαμι , κατα τους ισχυρισμούς πάντοτε του Υπουργου, ήταν υποχρεωμένος αμέσως να του δείξει την….πόρτα!!, Γιατι, ας μη γελιόμαστε, ειναι κοινή πλεον η πεποίθηση ότι : Είτε ολόκληρο  ,είτε τεμαχισμένο το φάμε το σαλαμι των μνημονιων που μας προσφέρουν

Οι “φίλοι” μας τροϊκανοί , οι παρενέργειες θα ειναι ίδιες!!!. Τα μέτρα  που μας επιβάλλουν ,ακομα και αν εφαρμοσθούν τμηματικά ,όπως προτείνει ο Αδωνις, την ίδια ζημιά θα κάνουν!!!

                                                                                Ηλιας Μαλεβιτης
                                                                          Δικηγόρος τ. Βουλευτης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *