Χωρίς άδεια του ΕΟΤ λειτουργούσε το κάμπινγκ Δρεπάνου Ηγουμενίτσας όλο το καλοκαίρι

Τεράστιες οι ευθύνες, για άλλη μία φορά, της Δημοτικής Αρχής
Δείτε τι αναφέρει στη μήνυσή του το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Όταν στις 23 Αυγούστου πραγματοποίησε έλεγχο στο Δημοτικό Κάμπινγκ Δρεπάνου, τόσο το Λιμεναρχείο όσο το ΣΔΟΕ, το Υγειονομικό και ο ΕΟΤ, το…..
ρεπορτάζ το έκανε η καλή συνάδελφος VDELLA
Πριν το τελευταίο επεισόδιο είχαμε και εμείς επανειλημμένος γράψει και ρωτήσει τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, εάν είναι όλα σύννομα.
Τότε είχαν βαλθεί τα φερέφωνα του Δημάρχου και οι ταλιμπάν του, να πείσουν τον κόσμο πως είμαστε τρελοί και γράφουμε μ@λ@κίες. (αυτή τη λέξη χρησιμοποιούσε ο κ. Κάτσινος)

Σήμερα δημοσιεύουμε τη μήνυση του Λιμεναρχείου όπου διαπίστωσε πως το κάμπινγκ λειτουργεί χωρίς άδεια.

Και συγκεκριμένα αναφέρει:
“Συγκεκριμένα οι μηνυόμενοι την 22-08-2013 και περί ώρα 10.00 λειτουργούσαν οργανωμένη κατασκήνωση (camping) με την επωνυμία «CAMPING ΔΡΕΠΑΝΟ» η οποία βρίσκεται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας, πλησίον Άκρας Δρεπάνου και τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ένα εστιατόριο, ένα παντοπωλείο (mini market) και ένα αναψυκτήριο) εντός αυτής χωρίς να διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες τόσο για την οργανωμένη κατασκήνωση όσο και για τα τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά παράβαση του άρθρου 4 της Υ1Γ/Γ Π /οικ 96967/8-10-12 σε συνδυασμό με το άρθρο 53 του Ν. 4075/2012 και του άρθρου 21 παρ 8 του Ν2741/1999 .”

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ

Τι έχετε να πείτε σήμερα κύριε Δήμαρχε; (Έστω με … αντίλογο)

Και για να σε προλάβουμε και να προστατεύσουμε, όχι εσένα, αλλά τον θεσμό του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, πριν αρχίσεις να λες πως δεν έχει ευθύνες ο Δήμος, σε ενημερώνουμε πως ο ΕΟΤ δεν έδωσε άδεια στην επιχείρηση διότι διαπίστωσε πως υπήρχαν πολεοδομικές παραβάσεις. Για τις οποίες είναι υπεύθυνος όχι ο ενοικιαστής αλλά ο ιδιοκτήτης. Δηλαδή ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακόμη μία φορά κύριοι της Κοινωνίας Αξιών.
ΑΞΙΟΙ
Καταστρέψατε ένα ακόμα στολίδι της πόλης μας.
Καλή επανεκλογή να έχετε.

http://892fm.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *