Οι συγγενείς των επιβατών κατηγορούν την εταιρεία

Η αεροπορική εταιρεία Malaysia Αirlines, δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι το αεροσκάφος της πτήσης 370 συνετρίβη. Νωρίτερα ανακοίνωσε ότι…

το αεροσκάφος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου κι ενδεχομένως να έχει προσγειωθεί στο Νάνμινγκ της νότιας Κίνας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορέιο, η Malaysia Airlines ανακοίνωσε ότι μεταξύ των επιβατών βρίσκονται 153 Κινέζοι–ανάμεσά τους και ένα παιδί–38 Μαλαίοι, 12 Ινδονήσιοι, 6 Αυστραλοί, 4 Αμερικανοί (και ένα παιδί), 3 Γάλλοι, 2 Νεοζηλανδοί, 2 Ουκρανοί και 2 Καναδοί, ένας Ρώσος, ένας Ιταλός, ένας Ταϊβανέζος, ένας Ολλανδός και ένας Αυστριακός.

Η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines, πάντως, θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες της Ασίας-Ειρηνικού σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την παροχή υπηρεσιών παρά τα πρόσφατα οικονομικά προβήματα. Είναι ανταγωνιστική της AirAsia στις εσωτερικές πτήσεις και των AirAsia X , Emirates, Singapore Airlines, Thai Airways και Cathay Pacific στις διεθνείς.

Ωστόσο, οι συγγενείς των κινέζων επιβατών της πτήσης κατηγόρησαν την εταιρεία ότι τους κρατάει στο σκοτάδι, ενώ τα κρατικά μέσα ενημέρωσης επίσης κατηγόρησαν την Malaysia Airlines για ανεπαρκή χειρισμό της κατάστασης.

Οι συγγενείς μεταφέρθηκαν σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο του Πεκίνου, οδηγήθηκαν σε ένα από τα δωμάτιά του και τους είπαν να αναμένουν πληροφορίες από την εταιρεία αλλά κανένας εκπρόσωπός της δεν εμφανίστηκε.

enikos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *