Τελευταία Νέα

Ο Παπανδρέου… φιλούσε υπέροχα!

Προσλήψεις στη ΔΕΗ ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου!

Αυτό είχε απαιτήσει από την κυβέρνηση Καρμανλή ο Γιώργος Παπανδρέου στις 24 Φεβρουαρίου του 2007! Δεν γνώριζε σε τι κατάσταση ήταν η οικονομία της χώρας; Δεν γνώριζε τις υποχρεώσεις με τις οποίες το….
κόμμα του είχε “φορτώσει” την εθνική οικονομία; Ή η “άγρα ψήφων” είναι η μέγιστη αλήθεια για έναν πολιτικό;

Διαβάστε με προσοχή το “ρεπορτάζ” εκείνης της περιόδου και απολαύστε την συνέπεια του ανδρός, ο οποίος προφανώς είτε είναι αδαής είτε είναι αμείλικτος στους στόχους που θέτει. Στη συνέχεια, σκεφθείτε ποιός και πως ακριβώς “κυβερνά” τη χώρα. Σκεφθείτε την αξιοπιστία του και την πορεία του τόσο πριν όσο και μετά το μνημόνιο κατοχής της Ελλάδας.
Επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι έχει απαξιώσει τη ΔΕΗ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τον ατμοηλεκτρικό σταθμό Καρδιάς, στην Πτολεμαϊδα. Η κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Παπανδρέου έχει διοικήσει τη ΔΕΗ χωρίς στόχους, αρχές και σχεδιασμό και έκανε λόγο για τραγικό έγκλημα.
“Εδώ στην καρδιά της ενεργειακής μας βιομηχανίας βλέπουμε την εγκληματική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, την απαξίωση ενός δημόσιου οργανισμού που πιστεύω ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, όπως ήταν και δυστυχώς σήμερα, ύστερα από τρία χρόνια διαχείρισης της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει ελλειμματικός”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε : “Έχει τεράστιες ευθύνες η Νέα Δημοκρατία ενώ οι εργαζόμενοι δουλεύουν σκληρά σε δύσκολες συνθήκες” .
Στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ και εκπροσώπους των εργαζομένων, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος υπογράμμισε ότι, η ΔΕΗ βρίσκεται ένα βήμα πριν την οικονομική κατάρρευσή της και εξέφρασε την ανησυχία για τον κίνδυνο μπλακ άουτ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο κ. Παπανδρέου απαντώντας τόνισε ότι πρέπει να γίνουν και άλλες προσλήψεις από αυτές που έχουν προγραμματιστεί στη ΔΕΗ αλλά με κριτήρια αξιοκρατικά και με διαφάνεια.
Όσον αφορά τις προκλήσεις του μέλλοντος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσει η Επιχείρηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε την ανάγκη απεξάρτησης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από το πετρέλαιο και τον λιγνίτη που έχει συμβάλλει στη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου και ζήτησε την συμβολλή της διοίκησης και των εργαζομένων για βιώσιμη ανάπτυξη απασχόληση και καλύτερη ποιότητα ζωής στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας.
Οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ ενημέρωσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι στην περιοχή της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας παράγεται ενέργεια η οποία καλύπτει το 60% των αναγκών της χώρας. Τα αποθέματα λιγνίτη μπορούν να διαρκέσουν ακόμα για 35 με 40 χρόνια και ανέρχονται σε περίπου 1,8 δισεκατομύρια τόνους.
Πληροφορίες από TaXalia

Και τώρα, σκεφθείτε… Όσοι μπορείτε και για όσο ακόμη θα μπορείτε…
Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *