Ηλίας Κασιδιάρης: ”Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθεί η ΧΑ”

«Καταλαβαίνω τη μητέρα του Φύσσα, αλλά έχουν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής μανάδες»


Μιλώντας στην εφημερίδα «newsbomb», ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε ότι ο Λαϊκός Σύνδεμος έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τονίζει πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου…

πήγαινε για πρώτο κόμμα, άρα δεν είχε κανένα λόγο να δώσει εντολή δολοφονίας. «Γιατί να σκοτώσουν έναν καημένο πολίτη στη Β’ Πειραιώς τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή πάει να γίνει πρώτο κόμμα;». Παράλληλα τονίζει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Καταλαβαίνω τη μητέρα του Φύσσα, αλλά έχουν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής μανάδες» και προσθέτει «Έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του μπορώ να τον δικαιολογήσω είτε έχει δίκιο, είτε έχει άδικο. Αλλά και η δική μου η μητέρα δεν είναι λίγο να βλέπει την Αντιτρομοκρατική να μπαίνει στο σπίτι μου και να τα κάνει όλα άνω κάτω και να με συλλαμβάνει, ενώ γνωρίζει ότι είμαι αθώος… Έχουμε και ‘μεις μάνες».

Όσο για το… μέλλον, η απάντηση έρχεται απ’ το παρελθόν. Μιλώντας για την αντίσταση των εθνικιστών κατά των κατακτητών στην κατοχή ο Η. Κασιδιάρης λέει ότι η Χρυσή Αυγή θα έβγαινε στο βουνό, εάν έχανε τον πόλεμο αλλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα «Εάν χάναμε τον πόλεμο θα προσπαθούσαμε να αντισταθούμε με άλλα μέσα. Σήμερα μας έχουν πιέσει όσο δεν πάει και όπως βλέπετε διατηρούμε την ψυχραιμία μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθεί η Χρυσή Αυγή ηθικά».

defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *