Να ποιος ευθύνεται για την απόδραση Ξηρού ! ! !

ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΣΑΦΟΣ, Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

Είμαστε ενορίτες στον Αγ. Αντρέα πλ. Αμερικής. Είναι ένας αρχιμανδρίτης πολύ φλύαρος εκεί, με πολλες διασυνδέσεις. Ο Γαβριήλ Τσάφος. Αυτός ο παπας έβγαινε απο του άμβωνος πριν λιγο καιρό και γεματος έπαρση έλεγε, ότι ήταν ο μόνος παπας που μπορει να μπει στον Κορυδαλλό. Αυτός ο παπάς έλεγε ότι εξομολογέι τους αδελφούς Ξηρου, και….
παντί τρόπω έπειθε τον κόσμο, ότι τα άτομα αυτά έχουν μετανοιώσει πολύ. Χαρακτηριστικά έλεγε ότι πιστευουν πολύ στο Θεό, και ότι όταν τον βλέπουν κλαίνε με μαυρο δάκρυ πάνω στα ράσα του.

Ο ίδιος παπάς έλεγε ότι θα πείσει τους υπεύθυνους να τους αφήνουν ελευθερους να βγαίνουν , γιατί έχουν μετανοήσει και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Ολοι αναρωτιόμαστε αν ακούμε καλα, και αν εχουμε σωστή αντίληψη.
Ο ίδιος παπας, ο Γαβριήλ Τσάφος ως διαπλεκόμενος των εκκλησιαστικών διασυνδέσεων καλούσε για φαγοπότια πάντα τους γονείς Ξηρού, και μάλιστα ο ιερέας Τριαντάφυλλος Ξηρός γεμάτος εγωισμό έκανε και κήρυγμα πάντα αφου τον υποστήριζε ο Γαβριήλ Τσάφος, ο διαπλεκόμενος αναρηχηθείς των οργανώσεων, έστω και αν ο κόσμος όταν έβλεπε να κηρύττει ο πατέρας των δολοφόνων έφευγε…

Ο παπας αυτός είναι επικινδυνος, γιατί δείχνει ότι έχει σε ολα λαναθασμένη αντίληψη. Δείχνει ότι υποστηρίζει τους δολοφόνους επομένως έχει ‘ομοια αντίληψη με αυτους για τη ζωή. Υποστηρίζει όποιον είναι δικός του ακόμα και δολοφόνος να είναι, φτάνει να ωφελείται και να του κάνουν ντεμενάδες μετά. Ετσι ικανοποιεί την ψυχοπάθεια του, και ανεβαίνει στην οργάνωση της εκκλησίας.Οσους οπαδούς εχεις παντου, τόσο ανεβαίνεις. Προσπαθεί με διάφορες υποκρισίες να ωφελεί τους δικούς του, ρουφάει απο τον καθένα ότι μπορει.Και σε όσους συμπαθεί τους δίνει δουλειές σπίτια, αφου τα πάρει απο άλλα θύματά του.

Εχει πει επίσης απο άμβωνος ότι έχει παρει δολλάρια απτον βατοπεδινό Εφραίμ, και εχει χτίσει μοναστήρια στη καρδιά της Αθήνας με υποκατάστημα. Διαφθείρει τους νέους, αλλα ποτέ δε φαίνεται. Δε λέει έκαναν σφάλμα οι Ξηροι και συχωρέστε τους όπως είπε ο Χριστός. Λεει ότι έκαναν το σωστό, για να βγάλει τους άλλους τρελλούς, και να τον προσκυνάνε. Οι φυσιολογικοί τον καταλαβαίνουν και φεύγουν απο κοντά του. Παρακαλείται (παρότι εχει πλάτες ολες τις κεφαλές της εκκλησίας που ικανοποιει τα συμφέροντά τους,και αρκετους οπαδούς που τους παρέχει μερικά..αγαθά..οπως οι πολιτικοί, ) ένας εισαγγελέας να το καλέσει αμέσως. Ειναι αντίχριστος, και το θέμα του είναι ακόμα και με τους δολοφόνους να κάνει καριέρα, βγάζοντας ολο τον κόσμο τρελλό. Αυτός έπεισε τους διευθυντές των φυλακών, με το δήθεν θεάρεστο υφάκι του να τους αφήνουν. ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *